Ellen Årtun og Lise Vilstrup Holm modtager forskningsmidler fra ECCRE i 2017. Det vedtog organisationens bestyrelse i forbindelse med deres møde på Cypern i forbindelse med ECU-konferencen i Limassol.

 

Ellen Aartun og hendes medforskere modtager 55.479,00 EUR som medfinansiering af deres forskningsprojekt “Development of an ICF-based assessment schedule for manual medicine”.

 

Projektet sigter mod at udvikle et vurderingsskema, der fanger kompleks karakter af handicap hos patienter med lændesmerter, der behandles med manuel medicin i form af manipulation og mobilisering.

 

Lise Vilstrup Holm og hendes medforskere modtager 43.683,00 EUR som medfinansiering af forskningsprojektet The effect of chiropractic treatment on infantile colic: a randomized controlled single-blind trial”.

 

Hovedformålet med dette projekt er at undersøge og bidrage til at fastslå effekten af kiropraktikbehandling på kolik hos spædbørn - et område, hvor der foreligger begrænsede beviser.

 

Læs mere her: http://www.nikkb.dk/about-eccre/eccre-awards-grants-to-two-research-projects-in-2017

 

Er du i gang med et spændende forskningsprojekt, kan det måske også komme i betragtning til støtte fra ECCRE. Læs om ECCRE og mulighederne for at søge støtte til forskning, og find de relevante formularer ved at følge dette link: http://www.nikkb.dk/eccre/

 

Deadline for ansøgninger om forskningsmidler i 2018 er 1. februar 2018.

 

ellen aartun  

Ellen Årtun

Lise Vilstrup Holm

Lise Vilstrup Holm