NIKKB's forskerstab har igen anbefalet en række artikler, som bør interessere travle kiropraktorer, der ikke når at opdatere sig på nyeste viden.

http://www.nikkb.dk/anbefalede-artikler-fra-nikkb-s-forskere/

Læs mere

Efteruddannelseskoordinator til Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik:

 Til efteruddannelsesområdet på NIKKB søger vi en dynamisk og iderig sparringspartner.

 


Stillingen som efteruddannelseskoordinator er en nyoprettet funktion på NIKKB, hvor du vil arbejde fast en dag om ugen på NIKKB med udvikling, planlægning og afholdelse af efteruddannelsesaktiviteter for de danske kiropraktorer.

 

Du vil indgå i planlægningsgruppen på efteruddannelsesområdet, der består af efteruddannelseschefen, 2 efteruddannelseskonsulenter samt sekretæren på området.

 

Planlægningsgruppen er ansvarlig for tilrettelæggelse af de centrale kurser og afholder 3-4 møder årligt.

 

Du vil få indflydelse på planlægning, praktisk gennemførelse og løbende udvikling af efteruddannelsestilbuddet på kiropraktorområdet, og du…

Læs mere

NIKKB har netop udsendt kursuskataloget for efteråret til alle de danske kiropraktorer.

I løbet af efteråret tilbyder vi 10 efteruddannelseskurser af op til flere dages varighed. Der er en stor spredning på emnerne af kurserne med fokus på diagnostik, behandlingsteknikker, rehabilitering og ledelse.

Vi afholder bl.a. et kursus i bivirkninger og utilsigtede hændelser hvor den nyansatte professor på SDU David Cassidy vil fremlægge sin forskning om bivirkninger ved cervikal manipulation. Herudover har vi kurser i funktionel træning, akupunktur, TERM-modellen blandt mange andre.

Klik på kursusoversigten for at se yderligere information om de enkelte kurser.

Læs mere

Så er der igen en ny publikationsliste fra NIKKB's forskere - opdateret d. 23. juni 2011 - med denne artikel netop accepteret til publikation:

Stochkendahl MJ, Christensen HW, Vach W, Høilund-Carlsen PF, Haghfelt T, Hartvigsen J. Chiropractic treatment versus self-management in patients with acute chest pain. A randomised controlled trial of patients without acute coronary syndrome. J Manipulative and Physiological Therapeutics

Hent publikationslisten her.

Læs mere

Fredag d. 17. juni 2011 forsvarede cand.manu. Lotte Dyrberg O'Neill sit ph.d.-projekt "Admission tests in mediacal education. Generalizability, predictive validity and dropout" har hermed erhvervet sig ph.d.-graden. Professor Jan Hartvigensen fra klinisk biomekanik (SDU) , der også er seniorforsker på NIKKB, var hovedansvalig vejleder.

NIKKB ønsker tillykke!

Læs mere