Gå ud og gør en forskel
Udenfor tittede solen i perioder forsigtigt frem, men inde i lokale O100 på Syddansk Universitet overstrålede de glade smil på 23 dimitterende cand.manu’er fuldstændig solen. Og det var der god grund til, for de 23 færdiguddannede kiropraktorer satte med den traditionsrige dimission sidste punktum i et langt uddannelsesforløb, der reelt har varet 20 år, heraf de sidste 5 på Syddansk Universitet.
 
Når traditioner bruges til at markere en festlig begivenhed, gør de begivenheden til noget særligt og IOB’s kandidatdimission fulgte traditionerne, med festtaler og musikalsk underholdning til at understrege det særlige ved dagen.
 
Dekan på Det sundhedsvidenskabelige Fakultet, Ole…

Læs mere

Du kan stadig nå at få opfyldt dine drømme.
 
Det er ikke for sent at tilmelde sig NIKB's efteruddannelseskursus.
 
Du er også velkommen selv om du allerede er klinikejer eller du er ansat som administrativt personale i en klinik.
 
Læs mere her: http://bit.ly/2GnjuKo
 

Læs mere

Det umiddelbare svar er ja. Måling af smerteintensitet i benet 4-6 uger efter en operation for lumbal diskusprolaps kan være med til at identificere patienter, der er i fare for at opleve betydeligt funktionsbesvær 1 og 2 år efter operationen. Der bør derfor forskes mere i, om patienter med moderat/alvorlig smerteintensitet i benet ved en tidlig opfølgning efter en operation kan drage fordel af yderligere eller mere intensive interventioner efter operationen. Det konkluderer Dorthe Schøler Ziegler i en artikel i Global Spine Journal.

 

28 % af de 556 patienter, der deltog i studiet bag artiklen, rapporterede om moderate til…

Læs mere

Hvis du i 2019 har været på efteruddannelseskursus, der berettiger til kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, skal du huske at anmode om kompensationen inden 31/12-2019. Derefter vil det være for sent.
Der ydes kompensation for kurser på hverdage med kr. 3.000 pr. kursusdag og op til kr. 6.000 pr. år.
 
Kompensationsordningen gælder udelukkende for kiropraktorer i klinikker med overenskomst og omfatter kun aktiviteter inden for den systematiske efteruddannelses kerneområder. Kompensationsordningen gælder kun kiropraktorer i primærsektoren.
 
Sådan søger du
Du anmoder om kompensation via din brugerprofil på nikkb.dk. På ”Min side” finder du menuen ’Kompensation’. Find en vejledning til at anmode…

Læs mere

Du kan allerede nu tilmelde dig det første efteruddannelseskursus i 2020, webinaret X-rays of the elderly.

 

Webinaret bliver afviklet af den canadiske kiropraktor og professor Sarah Dion, der også underviste på NIKKB-kurset i forbindelse med DKF’s årsmøde i Horsens i november. Undervisningen er på engelsk.

 

Webinaret bliver afholdt 23. januar, så skynd dig ind at læse mere og kurset og tilmeld fin via dette link: https://nikkb.dk/details/399-webinar-x-rays-of-the-elderly/2020-01-23/20-00

 

Klik på linket her for at se resten af kurserne i år 2020:  https://nikkb.dk/categoryevents/efteruddannelse

Læs mere