Du kan stadig nå at få opfyldt dine drømme.
 
Det er ikke for sent at tilmelde sig NIKB's efteruddannelseskursus.
 
Du er også velkommen selv om du allerede er klinikejer eller du er ansat som administrativt personale i en klinik.
 
Læs mere her: http://bit.ly/2GnjuKo
 

Læs mere

Det umiddelbare svar er ja. Måling af smerteintensitet i benet 4-6 uger efter en operation for lumbal diskusprolaps kan være med til at identificere patienter, der er i fare for at opleve betydeligt funktionsbesvær 1 og 2 år efter operationen. Der bør derfor forskes mere i, om patienter med moderat/alvorlig smerteintensitet i benet ved en tidlig opfølgning efter en operation kan drage fordel af yderligere eller mere intensive interventioner efter operationen. Det konkluderer Dorthe Schøler Ziegler i en artikel i Global Spine Journal.

 

28 % af de 556 patienter, der deltog i studiet bag artiklen, rapporterede om moderate til…

Læs mere

Hvis du i 2019 har været på efteruddannelseskursus, der berettiger til kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, skal du huske at anmode om kompensationen inden 31/12-2019. Derefter vil det være for sent.
Der ydes kompensation for kurser på hverdage med kr. 3.000 pr. kursusdag og op til kr. 6.000 pr. år.
 
Kompensationsordningen gælder udelukkende for kiropraktorer i klinikker med overenskomst og omfatter kun aktiviteter inden for den systematiske efteruddannelses kerneområder. Kompensationsordningen gælder kun kiropraktorer i primærsektoren.
 
Sådan søger du
Du anmoder om kompensation via din brugerprofil på nikkb.dk. På ”Min side” finder du menuen ’Kompensation’. Find en vejledning til at anmode…

Læs mere

Du kan allerede nu tilmelde dig det første efteruddannelseskursus i 2020, webinaret X-rays of the elderly.

 

Webinaret bliver afviklet af den canadiske kiropraktor og professor Sarah Dion, der også underviste på NIKKB-kurset i forbindelse med DKF’s årsmøde i Horsens i november. Undervisningen er på engelsk.

 

Webinaret bliver afholdt 23. januar, så skynd dig ind at læse mere og kurset og tilmeld fin via dette link: https://nikkb.dk/details/399-webinar-x-rays-of-the-elderly/2020-01-23/20-00

 

Klik på linket her for at se resten af kurserne i år 2020:  https://nikkb.dk/categoryevents/efteruddannelse

Læs mere

Efteruddannelseskataloget for 2020 er gået i trykken og snart kan du finde det i din postkasse. Men du kan allerede nu tilmelde dig næste års kurser online.

 

Klik på linket her for allerede nu at se og tilmelde dig næste års kurser: https://nikkb.dk/categoryevents/efteruddannelse

 

Der er masser af spændende kurser at vælge imellem. NIKKB’s kursustilbud kommer igen i år vidt omkring indenfor vores fem kursuskategorier Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden – og vi tilbyder atter kurserne som en blanding af foredrag, hands-on og webinarer. Der er helt sikkert også kurser, der er noget for dig!

 

Læs mere