Se dette tilbud til kiropraktorer i Region Syddanmark - Nu har du og din praksis mulighed for at deltage i audit og kursus om håndtering af patienter med smerter fra lænderyggen.

 

I løbet af oktober 2019 bliver alle kiropraktorer, praktiserende læger og fysioterapeuter i Region Syddanmark inviteret til at deltage i dette tværfaglige projekt.

 

Alle tre faggrupper vil indenfor samme periode blive bedt om at registrere deres handlinger og overvejelser i forbindelse med konsultationer med patienter med lænderygssmerter på stort set identiske auditskemaer. Skemaet tager ca. 1 minut at udfylde og kiropraktorerne skal blot registrere patienter i to…

Læs mere

Er du forskningsinteresseret klinikere og sundhedsprofessionel, der arbejder i praksissektoren i Region Hovedstaden?

 

Har du begrænset viden om de indledende forskningstrin?

 

Mangler du hjælp til at omsætte din forskningside til en projektbeskrivelse?

 

Så kan du deltage i et forskningsforberedende kursus d. 21. november 2019, der kombinerer undervisning og deltagerinvolvering og hjælper dig i gang med din forskning.

 

I løbet af kurset får du mulighed for at blive mere afklaret ift.:

  • Hvordan du indkredser dit forskningsspørgsmål
  • Hvilke metoder der egner sig til at besvare dit forskningsspørgsmål?
  • Hvordan du skriver en projektbeskrivelse
  • Information om faglige miljøer og…

Læs mere

Afsløringer i et australsk studie af ikke-kommercielle hjemmesiders informationer om behandling af rygsmerter har sat sindene i kog blandt forskere i muskel- og skeletbesvær, fordi hjemmesiderne ikke lever op til forventningerne. Senest har det ansete nyhedsbrev The Back Letter rettet en skarp kritik af indholdet af hjemmesiderne mod de institutioner, der står bag siderne.
 
Forskere fra University of Sydney har lavet et systematisk review af troværdighed, præcision og rummelighed af Internetbaseret information vedrørende behandling af lænderygssmerter som pålidelige ikke-kommercielle engelsksprogede institutioners frit tilgængelige websites indeholder.
 
Studiet afslørede et lavt troværdighedsniveau, gav for det meste upræcis information og rummede ikke alle…

Læs mere

Er du en ung forsker i muskel- og skeletbesvær, har du nu mulighed for at søge om at komme med på den næste generation af CARL (Chiropractic Academy for Research Leadership).
 
 CARL (Chiropractic Academy for Research Leadership) blev oprettet i 2016 for at skabe og pleje et netværk af lovende forskningstalenter på verdensbasis. Ved at tilbyde en mentor-, karriere- og forskningsspecifik uddannelse sigter CARL ikke kun efter at styrke de lovende forskeres individuelle muligheder, men i lige så høj grad også efter at forbinde dem og vejlede dem i deres fremtidige forskning relateret til kiropraktik. CARL blev etableret og designet…

Læs mere

Er du kiropraktor? går du med tanker om at lave en ph.d? Kunne du være fristet af at lave den i udlandet?

 

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, er der spændende nyt til dig. Department of Chiropractic Scholarship ved Maquarie University i Sydney i Australien tilbyder netop nu et ph.d-studium til en kvalificeret ansøger.

 

Læs mere i linket her: https://www.mq.edu.au/research/phd-and-research-degrees/scholarships/scholarship-search/data/department-of-chiropractic-scholarship

Læs mere