Der findes ikke et typisk bedringsmønster for kiropraktiske patienter med lændesmerter, men flere forskellige mønstre, afslører et nyt svensk studie.  Studiet viser også, at man kan forvente forbedringer af sine lændesmerter efter behandling, men at man ikke kan være sikker på at blive helt fri for lændesmerter i fremtiden. Den viden kan bruges til at give patienter med lændesmerter mere realistisk information om effekten af den kiropraktiske behandling, skriver forskerne bag studiet.

 

Der er stor forskel på, hvordan kiropraktorer og patienter opfatter effekten af kiropraktisk behandling af lændesmerter. Eksempelvis har man i Norge gennemført et studie, der afslører,…

Læs mere

Chiropractic & Manual Therapies optaget i MEDLINE

Tidsskriftet Chiropractic & Manual Therapies skriver historie. Som det første tidsskrift med ordet “Chiropractic” i sin titel, er det videnskabelige tidsskrift blevet optaget i den prestigefyldte medicinske database MEDLINE.

 

Chiropractic & Manual Therapy (CMT) er et videnskabeligt tidsskrift med fri adgang til alle sine artikler.  Redaktionen bag tidsskriftet arbejder målrettet på at tilbyde klinisk relevant, evidensbaseret information til kiropraktorer, manuelle terapeuter og relaterede sundhedspersonale.

 

Redaktøren for tidsskriftet, lektor Bruce Walker udtaler, at

 

- Inddragelsen af Chiropractic & Manual Therapy i MEDLINE er en milepæl for tidsskriftet og for branchen generelt. Det er det første tidsskrift i…

Læs mere

I dag er det første CARL nyhedsbrev på gaden. Du kan læse det ved at klikke på linket nederst. Der er masser af interessant læsning i nyhedsbrevet, så gå ikke glip af det!

 

I nyhedsbrevet fortæller de tre CARL mentorer, professor Jon Adams, professor Greg Kawchuk og professor Jan Hartvigsen om baggrunden og målsætningerne for CARL, mens hver af CARL-deltagerne kort beskriver, hvilke projekter de arbejder med.

 

Du kan også læse om igangværende CARL-projekter og kommende begivenheder. God fornøjelse!

 

CARL nyhedsbrev nr. 1

Læs mere

Hvis du var med på et af de regionale roadshows om IT-sikkerhed og gerne vil have Deloittes materiale fra roadshowet, skal du bare følge dette link:

 

http://www.nikkb.dk/indholdssider/fagligt-materiale

 

Du kan åbne materialet i PDF-format og downloade det til din computer ved at klikke på linket "IT-sikkerhed" i omtalen af roadshowet.

Læs mere

Tilmeldingen til efterårets kurser åbnes fredag den 30. juni kl. 10.00 - I kan godt glæde jer!

Gå til tilmelding

 
Læs om kurserne i kataloget her:

 

 

 

Læs mere