NIKKB afholdt den 14. og 21. april to roadshows om en opdatering af KirPACS til version 5.0 og den nye billedviewer, XERO.

 

På roadshowsene orienterede direktør Henrik Wulff Christensen og røntgenkonsulent Klaus Doktor om de nye funktioner, som opdateringen til KirPACS 5.0 medfører. De fortalte bl.a. om baggrunden for at opdatere KirPACS og de tekniske muligheder, der ligger i KirPACS 5.0 samt fremtidsvisionerne for KirPACS.

 

Hvis man ikke havde mulighed for at deltage i roadshowsene, eller gerne vil gense dem, kan man se dem ved at klikke på dette link: https://bit.ly/2xRLLIC

Læs mere

Hvordan tilbyder man egentlig en brugbar konsultation af kiropraktiske patienter via video?

 

Henrik Hein Lauridsen vil på dette webinar præsentere, hvad man kan lægge vægt på ved en online konsultation af nakkepatienten.

 

Deltagerne vil få et konkret bud på en relevant konsultation uden fysisk kontakt med patienten - så vi både nu og i den kommende tid kan tilbyde videokonsultationer der giver mening for både behandler og patient.

 

Læs mere om webinaret og tilmelding:
https://nikkb.dk/details/424-webinar-videokonsultation-af-nakkepatienten/2020-04-30/20-00

 

Læs mere

Hvad gør man, når man ikke kan få lov til at passe sit arbejde som kiropraktor på vanlig vis? Man holder sig i gang på anden måde i den overskydende tid, og selv om den aktuelle situation påvirker aktiviteten i klinikker landet over, ligger kiropraktorerne bestemt ikke på den lade side. NIKKB har arrangeret en række aktiviteter for kiropraktorerne, der dels gør det muligt at afholde videokonsultationer og dels gør det muligt at udnytte tiden væk fra klinikken til at opdatere sin viden via efteruddannelse. De tilbud har behandlerne taget godt imod.

 

Online patientkonsultation via KirCACS
Da det blev klart,…

Læs mere

NIKKB og AGFA afholder et webinar med en introduktion til KirPACS’ nye webbaserede billedviewer, XERO.

 

Webinaret afholdes torsdag d. 16. april kl. 14.00 – 15.00 via Microsoft Teams.

 

På webinaret vil Jens Drusaa fra AGFA gennemgå brug af XERO billedvieweren, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

 

Deltagelse er gratis.

 

Deadline for tilmelding er onsdag d. 15. april.

 

Kiropraktorer, der ønsker at deltage, kan tilmelde sig her https://nikkb.dk/details/423-webinar-xero-ny-digital-billedviewer/2020-04-16/14-00

 

Efter deadline vil tilmeldte få tilsendt instruktion i, hvordan man deltager i webinaret.

Læs mere

På grund af covid-19 har NIKKB gjort en række afholdte efteruddannelseswebinarer tilgængelige, så du har mulighed for at opdatere eller genopfriske din viden, mens du venter på at komme tilbage på arbejde i din klinik.

 

De tilgængelige webinarer er:
• Spondylartropatier med Lone Holm Hansen (2016)
• Dermatologi med Niels Kren Veien (2017)
• Børns strukturelle udvikling med Kari Skovmand (2017)
• MUS, den gode udviklingssamtale med Annette Havstein Eriksen (2018)
• MR-henvisning - Hvem, hvornår og hvordan? med Mikael Busse (2018)
• Osteoporose med Pernille Hermann (2018)
• MR-skanning af columna – hvem skal skannes? med Tue Secher Jensen (2019)
• SelfBACK – en digital løsning…

Læs mere