Efter ikrafttrædelsen af det nye efteruddannelses registreringsmodul eksisterer din gamle brugerprofil til ’Min side’ på nikkb.dk ikke længere. For at kunne bruge ’Min side’ skal du derfor oprette en ny profil, og som noget nyt skal du tilknytte dit NemID.

 

I forbindelse med oprettelsen laver du et brugernavn og en adgangskode, som skal bruges til at koble dine oplysninger med dit NemID. Efter tilknytningen af NemID, skal du fremadrettet kun logge ind med NemID.Vi har lavet en guide til dig, så du kan se, hvordan du opretter en ny profil – klik på linket her

Læs mere

Hvis du var på efterårets regionale roadshow om diagnostik og behandling af fodens lidelser og gerne vil have et resumé af kurset, kan du nu hente det vial inket herunder:

 

Diagnostik og behandling af fodens lidelser

 

Du kan desuden finde meget andet fagligt materiale, ikke blot fra efterårets roadshow, men også fra andre tidligere kurser via linket her:

 

Fagligt materiale

Læs mere

Det nye efteruddannelses registreringsmodul for kiropraktorer er nu oppe at køre og det skal tages i brug.

 

Registreringsmodulet skal bruges fremadrettet fra den. 1. januar 2018.

 

Først og fremmest skal ALLE brugere oprette en ny brugerprofil på nikkb.dk, som knyttes til privat NemID.

 

Du har muligvis tidligere haft en brugerprofil til nikkb.dk, men denne eksisterer ikke længere, derfor skal ALLE oprette en ny profil.

 

Du kan finde hjælp i denne guide omkring registreringsmodulet. Guiden er god at følge punktvis:

 

Fuld Guide registreringsmodul

 

Udover hjælp til at oprette brugerprofil, kan du på følgende…

Læs mere

Velkommen til Kent og Andreas

Årsskiftet byder på ændringer i personalet på NIKKB, for i midten af januar siger vi farvel til Rie Castella Toftgaard, der er efteruddannelsesansvarlig. Samtidig siger vi goddag Kent Højer Kristensen og Andreas Tøllner, der bliver tilknyttet som efteruddannelseskoordinatorer.

 

De to nye efteruddannelseskoordinatorer tiltræder i januar 2018; Kent Højer Kristensen har første arbejdsdag i sin nye stilling 2. januar og Andreas Tøllner tiltræder 15. januar.

 

Kent og Andreas er begge travle kiropraktorer ved siden af jobbet som efteruddannelseskoordinatorer.

 

Kent Højer Kristensen driver egen klinik i Lyngby; han har allerede et indgående kendskab til efteruddannelse i NIKKB-regi, idet han…

Læs mere

Næsten en tredjedel af alle voksne danskere lider af generelle hypermobile led, en arvelig tilstand der kan føre til både muskel- og skeletsmerter. Mennesker med generelle hypermobile led besidder en overdreven evne til at forlænge sine led ud over den normale rækkevidde for bevægelse. Det ses især hos gymnaster, svømmere, balletdansere og musikere.

 

Et nyt studie foretaget af forskere fra SDU og NIKKB har blandt andet undersøgt forbindelsen mellem hypermobile led og andre muskel- og skeletsygdomme og desuden set på, om hypermobile led og skuldre påvirker livskvaliteten for patienterne. Det har vist sig, at hypermobile led og skuldre øger…

Læs mere