Den europæiske forskningsenhed for kiropraktik, European Centre for Chiropractic Excellence (ECCRE), er nu online.

 

Ved at skrive adressen www.eccre.org i din browser og trykke på Returknappen på dit tastatur kommer du ind på hjemmesiden, der indeholder oplysninger, nyheder samt links til en række vigtige formularer og dokumenter om ECCRE.

Læs mere

Sundhedsstyrelsen udgiver ny national retningslinje om behandling af nyopståede lænderygsmerter

Mette Jensen Stochkendahl, seniorforsker ved Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik, har i længere tid været ansat i Sundhedsstyrelsen som fagkonsulent på en ny national retningslinje om behandling af nyopståede lænderygsmerter. Nu er resultatet af arbejdet offentliggjort.

 

Lænderygsmerter er en stor sundhedsmæssig udfordring i Danmark. Et stort antal danskere lever med smerter i lænden eller ryggen, og når man først har oplevet smerterne en gang, er der stor sandsynlighed for, at de kommer igen.

 

Sundhedsstyrelsen har nu udarbejdet en ny national retningslinje med en række anbefalinger til behandlere af smerter i lænden eller ryggen. Retningslinjen retter sig…

Læs mere

Spændende efteruddannelseskurser til efteråret

Torsdag kl. 10 åbner NIKKB for tilmelding til efterårets spændende efteruddannelseskurser. Der er blevet plads til otte kurser i form af almindelige kurser og webinarer indenfor en bred vifte af emner samt et roadshow om nationale retningslinjer. Der bliver rig mulighed for både at lytte og være aktiv for at suge til sig af ny viden i løbet af efterårets kurser.

 

Efteråret 2016 markerer opstarten på den nye Idrætskiropraktiske Efteruddannelse, der løber henover 2016 og afsluttes i foråret 2017. Det er en efteruddannelse, der har været i støbeskeen i et stykke tid, og interessen for uddannelsen har allerede været…

Læs mere

Stor interesse og spørgelyst på NIKKB’s roadshows om blokader

NIKKB’s efteruddannelsesenhed er i disse uger på vej rundt i Danmark for at afvikle forårets andet regionale roadshow. Emnet for roadshowet var en gennemgang og debat af blokader, som blev forklaret og demonstreret af underviserne, kiropraktor Stine Clausen, ortopædkirurg Niels Wedderkopp og fysioterapeut Lønne Larsen Godskesen. Undervejs har roadshowet blandt andet besøgt Region Midtjylland og Silkeborg Rygcenter, hvor 30 kiropraktorer fra regionen var samlet.

 

Ligesom på de øvrige stop på turen rundt i landet var stemningen i top, da Stine Clausen og Lønne Larsen Godskesen veloplagte fortalte om blokader og delte ud af deres egne erfaringer på området -…

Læs mere

Nu kan du tilmelde dig Faglig Kongres 2016. Du kommer til tilmeldingsformularen via tilmeldingsknappen på http://fagligkongres.dk/ eller ved at klikke på Faglig Kongres 2016 i kalendermodulet under Efteruddannelse her på nikkb.dk: http://www.nikkb.dk/nyheder/efteruddannelse/.

 

I begge tilfælde kommer du ind til tilmeldingssiden, hvor du kan læse alle de nyttige informationer, du har brug for, inden man registrerer sin tilmelding ved at klikke på ”tilmeld” nederst på siden.

 

Bemærk, at der er rabat på tilmeldingen, hvis man tilmelder sig inden 31. juli 2016.

Læs mere