Mette Jensen Stochkendahl, der er forsker på NIKKB, deltog i den netop afholdte PRIMUS CONGRESS i Rotterdam i oktober måned for at præsentere to udvalgte, mundtlige indlæg om undersøgelse og behandling af akutte brystsmerter udløst fra bevægeapparatet. Et vigtigt element i NIKKB’s forskerstillinger er formidling af forskningsresultater, og konferencer som denne, med et stærkt internationalt islæt, er vigtige i den forbindelse.

Mettes første indlæg fokuserede på diagnostik af smerter fra bevægeapparatet. Hendes resultater viser, at et undersøgelsesprogram, der indeholder systematisk manuel undersøgelse af rygsøjlen og brystvæggen kombineret med sygehistorien, kan bruges af forskellige klinikere med en høj grad af overensstemmelse…

Læs mere

Røntgenkvalitetshåndbogen er netop gjort digital. På denne side: http://nikkb.dk.web9.redhost.dk/billeddiagnostik kan du se seneste rettelser.

Læs mere

NIKKB ansætter igen. Instituttet har ansat Anne Mølgaard Nielsen i en tidsbegrænset stilling.

Læs mere

..

Læs mere

Vi kunne desværre ikke finde denne side!

Du prøvede at tilgå siden: https://nikkb.dk/nyheder/side-141, vi gjorde vores bedste, men vi kunne desværre ikke finde den side.

 

  • Måske var der en tastefejl i den link du har fået tilsendt?
  • Det kan også være det er en gammel adresse og vi sidenhen har skiftet navnet
  • Eller måske har du prøvet at manuelt indtaste en adresse der ikke findes?

Her er en række links til sider der har lignende url'er:

Læs mere