Er du en ung forsker i muskel- og skeletbesvær, har du nu mulighed for at søge om at komme med på den næste generation af CARL (Chiropractic Academy for Research Leadership).
 
 CARL (Chiropractic Academy for Research Leadership) blev oprettet i 2016 for at skabe og pleje et netværk af lovende forskningstalenter på verdensbasis. Ved at tilbyde en mentor-, karriere- og forskningsspecifik uddannelse sigter CARL ikke kun efter at styrke de lovende forskeres individuelle muligheder, men i lige så høj grad også efter at forbinde dem og vejlede dem i deres fremtidige forskning relateret til kiropraktik. CARL blev etableret og designet…

Læs mere

Er du kiropraktor? går du med tanker om at lave en ph.d? Kunne du være fristet af at lave den i udlandet?

 

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, er der spændende nyt til dig. Department of Chiropractic Scholarship ved Maquarie University i Sydney i Australien tilbyder netop nu et ph.d-studium til en kvalificeret ansøger.

 

Læs mere i linket her: https://www.mq.edu.au/research/phd-and-research-degrees/scholarships/scholarship-search/data/department-of-chiropractic-scholarship

Læs mere

21. - 22. januar 2020 afholdes det 23. kursus i muskuloskeltal ultralyd. Kurset afholdes af Aarhus Universitetshospital (Skejby) i samarbejde med DUDS (Dansk Ultralyddiagnostisk Selskab) og DAUS (Dansk Almenmedicinsk Ultralydsselskab)
 

Sidste frist for tilmelding er 2. januar 2020.
 

Læs mere om kurset her

Læs mere

Det første af 13 forskningsprojekter, der har fået støtte fra ECCRE, er nu gennemført. I 2016 indledte Andreas Eklund og hans medforskere projektet ” Chiropractic Maintenance care – cost-utility, psychological factors and pain trajectories” og de har nu afsluttet studiet.

Læs mere

Er du blevet bekymret ved nyheden om, at overforbrug af mobiltelefon udvikler horn i nakken? Så slå lige koldt vand i blodet.
 
 Jan Hartvigsen, professor på SDU og seniorforsker på NIKKB, betragter den nyligt offentliggjorte nyhed om, at unge udvikler horn i nakken som følge af overforbrug af mobiltelefonen som sludder. det siger han til TV2.
 
 - Grundlæggende mener jeg, at det er noget sludder. Det kan man simpelthen ikke konkludere. Fra et videnskabeligt synspunkt er der ikke noget om det, og jeg kan ikke se, at den belastning skulle kunne forårsage det, siger Jan Hartvigsen til TV2
 
 - Der er…

Læs mere