NIKKB deltager i forskningssamarbejdet Clinical Locomotion Science, der netop har skiftet navn til Clinical Locomotion Network - et navn der signalerer indholdet og samarbejdsformen i netværket, der omfatter forskningen ved Rygcenter Syddanmark, Forskningsenheden for Klinisk Biomekanik, IOB og NIKKB.

CLS - CLN har eksisteret siden 2005, og nøgleordene for forskningsnetværket er bl.a. synlighed, synergi og nyttiggørelse af forskning.

Læs mere

Det er nu muligt at bestille artikler fra NIKKB's egen publikationsliste - helt på samme måde, som du bestiller artikler via Artikelservice.

Publikationslisten indeholder samtlige artikler, som NIKKB's egen forskere har publiceret siden 1994.

Bestil artiklerne her: www.nikkb.dk/publikationslisten

God fornøjelse!

Læs mere

International Forum for Research in Low Back Pain in Primary Care – populært kaldet LBP Forum – holder konference på Syddansk Universitet den 16. til 19. oktober 2012.

På LBP Forum mødes top-forskere fra hele verden for at diskutere, hvordan forskningen kommer videre med at besvare de klinisk relevante spørgsmål, og hvordan forskningsresultater omsættes til praksis. Derfor er en stor del af konferencen lagt an på workshops, hvor man i en uhøjtidelig atmosfære diskuterer og udvikler nye ideer.

I min egenskab af professor ved SDU, er jeg sammen med seniorforsker Peter Kent vært for konferencen, og mange forskere fra Odense-miljøet -…

Læs mere

Assisteret af regionsrådsformand Carl Holst, klippede Prinsesse Marie fredag formiddag den røde snor over, så Rygcenter Syddanmark på Middelfart Sygehus nu officielt er indviet.

Fra NIKKB deltog bl.a. direktør Henrik Wulff Christensen og seniorforsker Lise Hestbæk og fra NIKKB's bestyrelse deltog Karsten Uno Petersen og Bo Liebergren, der begge også sidder i regionsrådet.

Rigtig mange gæster var mødt op til den festlige anledning, og NIKKB ønsker hele teamet på rygcentret stort tillykke med det flotte hus.

Læs mere

I forbindelse med vores nye hjemmeside har vi lanceret en Kontakt os-knap.

Via Kontakt-knappen kan du komme i kontakt med nøglepersoner fra de enkelte afdelinger, der bedst kan besvare specifikke henvendelser.

Henvendelser via Kontakt-knappen foregår skriftligt - og det er selvfølgelig muligt at bede om at blive ringet op.

Lokalnumre til instituttets ansatte kan ses her:
www.nikkb.dk/om-nikkb/indholdssider/ansatte-hos-nikkb

Læs mere