Det er almindeligt at børn og unge har smerter i benene. Smerterne er hyppige, tilbagevendende og non-traumatiske, og er derfor som oftest andet end forstuvede ankler og knæ. Det konkluderer et nyt studie publiceret i BMC Musculoskeletal Disorders. Det er vigtig information, som klinikere kan bruge til at udbygge deres egen viden og til generel information til børn, unge og deres forældre.

 

Med sine konklusioner læner studiet sig op ad den øvrige forskning vedrørende smerter i over- og underekstremiteter, men det påpeger samtidig, at der er brug for yderligere forskning for at blive endnu klogere på denne type smerter.…

Læs mere

NIKKB’s ultralydskursus på Vejle Sygehus 27. januar er meget populært, men du kan stadig nå at komme med.

 

Kurset er et spændende hands-on kursus med masser af sparring og dialog, der giver dig forbedrede færdigheder indenfor ultralydsscanning, som du kan bruge i din klinik.

 

Igennem dagen vil du sammen med de øvrige kursister se cirka 13 forskellige patienter, som alle skannes og diagnosticeres. Du kan forvente at komme til at udføre skanninger, og der vil være rotation mellem kursets undervisere.
Er der specielle, sjældne eller klassiske cases, vil alle få muligheden for at se dette under kurset.

 …

Læs mere

Efter ikrafttrædelsen af det nye efteruddannelses registreringsmodul eksisterer din gamle brugerprofil til ’Min side’ på nikkb.dk ikke længere. For at kunne bruge ’Min side’ skal du derfor oprette en ny profil, og som noget nyt skal du tilknytte dit NemID.

 

I forbindelse med oprettelsen laver du et brugernavn og en adgangskode, som skal bruges til at koble dine oplysninger med dit NemID. Efter tilknytningen af NemID, skal du fremadrettet kun logge ind med NemID.Vi har lavet en guide til dig, så du kan se, hvordan du opretter en ny profil – klik på linket her

Læs mere

Hvis du var på efterårets regionale roadshow om diagnostik og behandling af fodens lidelser og gerne vil have et resumé af kurset, kan du nu hente det vial inket herunder:

 

Diagnostik og behandling af fodens lidelser

 

Du kan desuden finde meget andet fagligt materiale, ikke blot fra efterårets roadshow, men også fra andre tidligere kurser via linket her:

 

Fagligt materiale

Læs mere

Det nye efteruddannelses registreringsmodul for kiropraktorer er nu oppe at køre og det skal tages i brug.

 

Registreringsmodulet skal bruges fremadrettet fra den. 1. januar 2018.

 

Først og fremmest skal ALLE brugere oprette en ny brugerprofil på nikkb.dk, som knyttes til privat NemID.

 

Du har muligvis tidligere haft en brugerprofil til nikkb.dk, men denne eksisterer ikke længere, derfor skal ALLE oprette en ny profil.

 

Du kan finde hjælp i denne guide omkring registreringsmodulet. Guiden er god at følge punktvis:

 

Fuld Guide registreringsmodul

 

Udover hjælp til at oprette brugerprofil, kan du på følgende…

Læs mere