Per Kjær, der til daglig er lektor, ph. d. og forsker ved Klinisk Biomekanik, Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet og en tæt samarbejdspartner for forskere på NIKKB, tiltræder 1. februar 2018 som professor i muskuloskeletal forskning med fokus på ryg og nakke. Professoratet er et partnerskab mellem Institut for Idræt og Biomekanik, SDU og UCL.

 

”Professor Per Kjær skal styrke og udvikle fælles forskningsplaner mellem de to institutioner, styrke underviserne på UCL i forhold til implementering af nyeste forskning om ryg og nakke, og han skal involvere undervisere og studerende i ny forskning på ryg- og nakkeområdet. SDU huser Danmarks eneste kandidatuddannelse i fysioterapi, og professoratet knytter dermed fysioterapeuters grunduddannelse på UCL tættere sammen med kandidatuddannelsen på SDU”, skriver Syddansk Universitet på sin hjemmeside.

 

Per Kjær har igennem en årrække arbejdet tæt sammen med alle seniorforskerne på NIKKB, og vi ønsker Per Kjær, SDU og UCL tillykke med det nye professorat.

 

Læse hele nyheden om Per Kjærs professorat her: Syddansk Universitet og University College Lillebælt styrker ryg- og nakkeforskning med nyt professorat

 

PortraitPKjaer 7536