FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2022 vil NIKKB’s forskning fokusere på at udvikle behandling der er tilpasset den enkelte patient, forske i hvordan vi implementere ny viden i den daglige praksis og forstå muskel- og skeletbesværs livslange udvikling.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2018-2022

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2018-2022.

Læs den her

Kalender

Nyheder

Så er det foreløbige program for konferencen Odense International Forum XII - Primary Care Research On Low Back Pain offentliggjort på konferencens hjemmeside:

http://lbpforum.org/index.php?page=test

Bemærk også at fristerne for submission of proposals for workshops og submission of abstracts er:

The deadline for proposals for workshops is March 15th.

The deadline for submission of abstracts is April 15th.

Læs mere

Presseklip. Det Frie Forskningsråd understreger sit fokus på formidling og bedre udnyttelse af forskningsresultater ved at underskrive Berlin Deklarationen om Open Access.

Det Frie Forskningsråd underskrev ultimo 2011 'Berlin Declaration on Open Access to Knowledge in the Sciences and Humanities', som er en milesten i definitionen af og arbejdet med Open Access til videnskabelig information.

Målet med Berlin Deklarationen er at fremme udnyttelsen af den videnskabelige information. I denne sammenhæng betragtes de store fremskridt inden for kommunikationsteknologien – specielt internettet – som afgørende i fremtidens videndeling. Deklarationen definerer Open Access som fri, uigenkaldelig og verdensomspændende adgang – for alle brugere…

Læs mere

Du er kirpacs abonnent

Læs mere

Presseklip. Professor ved Syddansk Universitet og seniorforsker på NIKKB Jan Hartvigsen kommenterer i Politiken ny forskning fra Northwestern Health Sciences University i Minnesota, der har gennemført en undersøgelse om nakkesmerter, netop publiceret i ’Annals of Internal Medicine’. Publikationen har NIKKB's forskningskonsulent Gert Brønfort som hovedforfatter.

Kilde:

Politiken, Sundhed & Motion 20. jan. 2012

Spinal Manipulation, Medication, or Home Exercise With Advice for Acute and Subacute Neck Pain
A Randomized Trial: http://www.annals.org/content/156/1_Part_1/1.abstract?aimhpLæs mere

Så har vores forskere igen fået læst op på nyeste forskning og anbefaler to artikler.

Gå til Artikelservice her.

Læs mere