Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hver år.

Her kan du snart se det nye efteruddannelseskatalog.

 

Kalender

Efteruddannelse

NIKKB’s efteruddannelse er et vigtigt tilbud i form af en række efteruddannelsesaktiviteter for landets kiropraktorer.

 

NIKKB tilbyder på nuværende tidspunkt efteruddannelse i tre spor, dels i form af kurser til landets kiropraktorer indenfor diagnostik, behandlingsteknikker, træning, ny vide og kommunikation samt ledelse, men NIKKB arrangerer også regionale roadshows rundt omkring i Danmark med forskellige interessante emner og undervisere.

 

NIKKB efteruddannelse er ydermere ansvarlige for det faglige program og afviklingen heraf på kiropraktorernes Faglige Kongres hvert andet år, hvor kiropraktorer fra ind- og udland mødes for at høre foredrag, deltage i kurser og workshops, udveksle informationer og netværke.

                                                                                                                                                                       

Nyheder

Flere og flere kiropraktorklinikker får i disse år en tværfaglig profil, og vi ser naturligvis meget gerne at behandlere fra andre faggrupper deltager i vores efteruddannelsestilbud.

Dette gælder ikke blot for medarbejdere ansat i kiropraktiske klinikker, så vi har indrykket en annonce for Faglig Kongres 2014 i det seneste nummer af Fysioterapeuten.

Følg gerne op på initiativet, hvis fysioterapeuter, massører eller andre i din bekendtskabskreds spørger til det, ved at henvise til www.fagligkongres.dk

Læs mere

Op mod månedsskiftet oplevede vi et voldsomt boom i antallet af tilmeldte til Faglig Kongres 2014.

Knap 100 nye kom til, hvilket næsten fordoblede antallet af deltagere. Særligt glædeligt for os er det, at lidt under 30 kliniksekretærer også har tilmeldt sig på nuværende tidspunkt, og vi håber at endnu flere vil se muligheden for at gøre Faglig Kongres til en begivenhed for alle klinikkens ansatte.

 

- og tilstrømningen er trods er der fortsat plads til mange flere på Kongressen endnu!

 

Læs mere

- eller er du bare én af de mange, der ret gerne vil høre hende igen, så får du muligheden under Faglig Kongres 2014 fredag formiddag.


Her vil Karen Marie udfolde sit vid over "Kommunikation med humoren som forløser" og både skrapt, skarpt og morsomt sende os i retning af en mere positiv og nærværende arbejdskultur. Ved at hjælpe os til at få øje på de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen vil hun give os indblik i en kommunikationsform, hvor autopiloten ikke bare er groet fast på "on".


Se gerne mere om Karen Marie Lillelund og hendes foredrag på:…

Læs mere

Beskrivelser af indhold og form af de enkelte moduler til Faglig Kongres 2014 er med få undtagelser ved at være på plads.

Samtidig er der også sat navn på hovedparten af underviserne.

 

www.fagligkongres.dk kan du klikke på hvert enkelt modul for yderligere oplysninger.

 

Læs mere

Det er lykkedes arrangørerne bag Faglig Kongres 2014 af få Karen-Marie Lillelund til at give et foredrag om kommunikation og humor som en del af modul KP1.

 

Dermed vil én af Danmarks mest populære foredragholdere gøre os klogere på den daglige kommunikations betydning for arbejdsglæden, og på hvad en god stemning og en positiv arbejdspaldskultur kan gøre for at minimere risikoen for, at travlhed bliver til stress.

 

Det bliver uden tvivl et foredrag om kommunikation, som du ikke har hørt det før! 

 

Se gerne mere på www.fagligkongres.dk

 

Læs mere