Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

Forside til tab 2018

Kalender

Efteruddannelse

NIKKB’s efteruddannelse er et vigtigt tilbud i form af en række efteruddannelsesaktiviteter for landets kiropraktorer.

 

NIKKB tilbyder på nuværende tidspunkt efteruddannelse i tre spor, dels i form af kurser til landets kiropraktorer indenfor Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden, men NIKKB arrangerer også regionale roadshows rundt omkring i Danmark med forskellige interessante emner og undervisere.

 

NIKKB efteruddannelse er ydermere ansvarlige for det faglige program og afviklingen heraf på kiropraktorernes Faglige Kongres hvert andet år, hvor kiropraktorer fra ind- og udland mødes for at høre foredrag, deltage i kurser og workshops, udveksle informationer og netværke.

                                                                                                                                                                       

Nyheder

I juni i år deltog jeg i den årlige ECU konference, som den europæiske kiropraktorunion afholder. Danmark er, som de fleste ved, p.t. ikke medlem af ECU, men det forhindrer ikke, at man deltager i konferencen, der er åben for alle. Konferencen foregik i Zürich, og hele 465 kiropraktorer fra hele verden deltog.
Min deltagelse i konferencen var mest i kraft af min stilling på NIKKB, hvor en stor del af jobbet går ud på at skabe netværk, finde frem til egnede udenlandske undervisere samt få inspiration til kurser, vi kan afholde i Danmark.

Det overordnede tema for årets…

Læs mere

NIKKB’s Efteruddannelsesenhed udbyder i denne sæson et kursus om emnet med titlen ”Vanskelige” patienter med diffuse klager – behandling og udredning af funktionelle lidelser ud fra TERM-Modellen.

Jeg tog en snak med en af hovedpersonerne bag TERM-Modellen professor, dr.med. Per Fink, der er forskningsleder og ledende overlæge på forskningsklinikken. Per Fink fortæller om kurset og TERM: ”Overordnet har kurset tre hovedformål: at formidle viden om, hvad funktionelle lidelser er, at bibringe kiropraktoren praktiske færdigheder i generel interviewteknik og behandlingsprincipper samt at bidrage til en generel holdningsbearbejdning i forhold til patienters psykiske og funktionelle lidelser – så denne patienttype tilbydes relevant…

Læs mere

Tirsdag d. 20. september 2011 deltager NIKKB med en stand på DKF's uddannelsestemadag, der afholdes på Syddansk Universitet fra kl. 13.

NIKKB's efteruddannelseschef vil bl.a. holde foredrag om fremtidens efteruddannelse.

Tilmelding kan ske via DKF's hjemmeside: http://www.danskkiropraktorforening.dk/

Hent programmet her.

Læs mere

DKF's Uddannelsestemadag 2011 sætter fokus på optimale efteruddannelsesstrategier: Hvordan fremmer vi deltagelsen og sikrer optimalt udbytte?


Gennem en tour de force i viden, konkrete erfaringer og andre organisationers planer præsenterer temadagen perspektiver på dette spørgsmål.Arrangementet afholdes: 


20. september 2011 kl. 13-17 på SDU Campus, OdenseLæs mere og tilmelding:  
http://www.danskkiropraktorforening.dk/Uddannelse/Uddannelsestemadag/

Læs mere

NIKKB har netop udsendt kursuskataloget for efteråret til alle de danske kiropraktorer.

I løbet af efteråret tilbyder vi 10 efteruddannelseskurser af op til flere dages varighed. Der er en stor spredning på emnerne af kurserne med fokus på diagnostik, behandlingsteknikker, rehabilitering og ledelse.

Vi afholder bl.a. et kursus i bivirkninger og utilsigtede hændelser hvor den nyansatte professor på SDU David Cassidy vil fremlægge sin forskning om bivirkninger ved cervikal manipulation. Herudover har vi kurser i funktionel træning, akupunktur, TERM-modellen blandt mange andre.

Klik på kursusoversigten for at se yderligere information om de enkelte kurser.

Læs mere