Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Efteruddannelse

NIKKB’s efteruddannelse er et vigtigt tilbud i form af en række efteruddannelsesaktiviteter for landets kiropraktorer.

 

NIKKB tilbyder på nuværende tidspunkt efteruddannelse i tre spor, dels i form af kurser til landets kiropraktorer indenfor Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden, men NIKKB arrangerer også regionale roadshows rundt omkring i Danmark med forskellige interessante emner og undervisere.

 

NIKKB efteruddannelse er ydermere ansvarlige for det faglige program og afviklingen heraf på kiropraktorernes Faglige Kongres hvert andet år, hvor kiropraktorer fra ind- og udland mødes for at høre foredrag, deltage i kurser og workshops, udveksle informationer og netværke.

                                                                                                                                                                       

Nyheder

Der er blevet lavet en lille film på kongressen – I kan se den her

Læs mere

I takt med at underviserne giver deres tilsagn, bliver materialet løbende uploaded på hjemmesiden www.fagligkongres.dk
I finder det ved at klikke på det ønskede modul, hvor det optræder nederst i modulbeskrivelsen.
Mere vil blive tilføjet de kommende dage.

Læs mere

Omtrent 430 kiropraktorer og klinikansatte hjalp den forgangne weekend med til at gøre Faglig Kongres 2014 til en imponerende succes. Med gæster, eksterne undervisere og udstillere var tæt på 500 personer med relation til faget forbi Hotel Scandic Copenhagen.

 

Således at kunne samle et stykke over halvdelen af alle aktive kiropraktorer matches næppe af mange andre brancher i landet, og samtidig kan vi se en øget interesse i vores skandinaviske nabolande for at deltage i arrangementet eller sågar at importere konceptet.

 

Mange moduler i det faglige program blev derfor regulære tilløbsstykker - ikke mindst modulerne omhandlende børn - og indtrykket…

Læs mere


 

Kataloget til Faglig Kongres 2014 er blevet afsendt til alle, der på nuværende tidspunkt er tilmeldt kongressen.

 

Sammen med det kommer også de respektive navneskilte, der samtidig fungerer som adgangskort til kongressen. Ved registrering i vores skranke på kongreshotellet fremvises navneskiltet, hvorefter en taske med kongresmateriale vil blive udleveret, herunder en key-hanger til skiltet.

 

Husk altså at medbringe navneskiltet.

Læs mere

Til modul P2 - Diagnosekodning og datafangst er det lykkedes os tillige at få Direktør for DAK-E, Janus Laust Thomsen, til at deltage som oplægsholder.

 

Som en afslutning på modulet vil advokat Nis Peter Dall redegøre for særlige forhold vedrørende datasikkerhed under emnet: "Når der behandles data om patienter og andre personer er der en række lovregler, som skal overholdes. Hvad skal sundhedspersoner være opmærksomme på i denne digitale tidsalder; Persondatalov, sikkerhedskrav og databehandleraftaler er nogle af de forhold, du kan blive klogere på, på dette modul."

Læs mere