Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Efteruddannelse

NIKKB’s efteruddannelse er et vigtigt tilbud i form af en række efteruddannelsesaktiviteter for landets kiropraktorer.

 

NIKKB tilbyder på nuværende tidspunkt efteruddannelse i tre spor, dels i form af kurser til landets kiropraktorer indenfor Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden, men NIKKB arrangerer også regionale roadshows rundt omkring i Danmark med forskellige interessante emner og undervisere.

 

NIKKB efteruddannelse er ydermere ansvarlige for det faglige program og afviklingen heraf på kiropraktorernes Faglige Kongres hvert andet år, hvor kiropraktorer fra ind- og udland mødes for at høre foredrag, deltage i kurser og workshops, udveksle informationer og netværke.

                                                                                                                                                                       

Nyheder

NIKKB’s bestyrelse tog i dag, onsdag den 23. september, beslutning om at aflyse Faglig Kongres 2020. Aflysningen kommer efter en periode med stigende smittetal og nye skærpede restriktioner for socialt samvær.

 

DKF’s årsmøde aflyses ikke, men afvikles digitalt, muligvis kombineret med faglige indslag. Hvordan, hvornår og hvorledes vil blive meldt ud, så snart det er faldet på plads.

 

- Jeg er enormt ked af at tage denne beslutning, men det kan ikke være anderledes. Som sundhedsprofession må vi se i øjnene, at selv om vi overholder alle regler, så vil en kongres betyde, at vi risikerer at være…

Læs mere

Hvis du sommetider har lyst til at efteruddanne dig på tidspunkter, hvor der ikke tilbydes fysiske efteruddannelseskurser, kan du efteruddanne dig online – og endda få det godkendt som systematisk efteruddannelse.

 

Det kan du f.eks. hvis du følger efteruddannelseskurser hos GEN-C (Global Education Network for Chiropractic), en online læringsportal, der udbyder evidensbaseret efteruddannelse til bl.a. danske kiropraktorer som er medlem af DKF.

 

GEN-C’s online efteruddannelseskurser spænder vidt og bliver gennemført med europæiske kapaciteter med stor viden om smerter i bevægeapparatet som undervisere.

 

Fra efteråret 2020 kan GEN-C byde på et kursus med professor og seniorforsker…

Læs mere

Mere faglig end nogensinde

Det bliver en meget anderledes Faglig Kongres, der i næste uge åbner for tilmelding. Det bliver stadig tre spændende dage med masser af faglighed og vigtig viden. Men de store bjørnekrammere til de gamle studiekammerater og de mange timer på dansegulvet – dem må I gemme til efter corona.

 

Covid-19-pandemien betyder, at myndighederne har sat en lang række krav til blandt andet konferencer og begivenheder. Det har naturligvis også betydning for Faglig Kongres. Derfor har NIKKB og DKF de sidste uger arbejdet for en plan for at gennemføre det meste af kongressen i fuld overensstemmelse med alle myndighedernes krav.…

Læs mere

Covid-19 satte en foreløbig stopper for 2. del af efteruddannelseskurset Geriatri i kiropraktorpraksis med Paolo Caserotti og Thomas Veedfald i april måned.

 

Nu er der sat ny dato på afviklingen af del 2, der afvikles 2. og 3. oktober 2020.

 

Tilmeldte deltagere vil få direkte besked.

 

Læs mere

Stadig ledige pladser på efteruddannelseskurser i august

NIKKB afholder 2 efteruddannelseskurser i august:

 

15. - 16. august afholdes kurset Reumatologi i kiropraktorpraksis i Odeon i Odense. Kurset er for dig, som vil opdateres på de hyppigste og de mere sjældne reumatiske tilstande med relevans for kiropraktorer. Der vil komme masser af spændende cases – også fra kiropraktorpraksis! Kom med og bliv klogere på hvad du skal holde øje med og kan gøre for dine patienter.

 

Læs mere om det spændende kursus og tilmelding her: https://nikkb.dk/details/409-reumatologi-i-kiropraktorpraksis-ra-spa-psa-sle-og-alle-de-andre/odense-c/2020-08-15/09-00

 

 

21. - 23. august kan du komme på kurset Functional tissue protocols på Hotel Vejlefjord. Kurset er…

Læs mere