BILLEDDIAGNOSTIK

NIKKB BILLEDDIAGNOSTIK

NIKKB's billeddiagnostiske enhed tilbyder bl.a. konsulenttjeneste, røntgenfysisk tilsyn og KirPACS.

Fokus

BESØG AF SUNDHEDSSTYRELSEN (SIS)b_roentgenfotos

Hvad gør jeg, når Sundhedsstyrelsen (SIS) kommer på besøg i min klinik?

Klik her og læs, hvad du skal gøre før, under og efter et besøg

Tabel: Information om stråledoser 

Kalender

Billeddiagnostik

 

Sekretær

 

Sekretæren i enheden servicerer alle klinikker tilmeldt fysikerordningen og  KirPACS samt
formidler kontakt til Peter Grøn og Klaus Doktor. Laila1Kontakt Laila Toft Nielsen på 6550 4533. Se også under Kontakt eller benyt vores fælles postkasse billeddiagnostik@nikkb.dk

 

 

 

 

 

 

Konsulentservice

NIKKB's billeddiagnostiske enhed tilbyder kiropraktorer uvildig og gratis konsulentservice.klaus_knarberg_doktor
Røntgenkonsulent Klaus Doktor har mange års erfaring i røntgenproblemer, der opstår i kiropraktorpraksis og står til rådighed for klinikkerne.
Er du fx i tvivl om kvaliteten af klinikkens røntgenundersøgelser, så kontakt røntgenkonsulenten for en vurdering og få råd og vejledning i hvad du evt. selv kan gøre.
Se også andre områder, hvor røntgenkonsulenten kan vejlede.

 

 

 

Fysikerordning

Til et hvert røntgenanlæg til undersøgelse af patienter skal der være tilknyttet en fysiker godkendt af Sundhedsstyrelsen.peter_groen
Den Billeddiagnostiske enheds fysiker Peter Grøn er ansvarlig for, at de lovpligtige kontroller med dit røntgenanlægs etablering og drift gennemføres og vurderes.
Læs mere om fysikerordningen her.

 

 

                                                                                                                                                                        

Nyheder

I linket herunder kan man finde en brugeranvisning på, hvordan man eksporterer undersøgelser fra Xero billedvieweren som zip-fil:

 

Eksport af undersøgelse fra Xero

Læs mere

Gik du glip af webinaret 16. april, hvor den nye billedviewer XERO blev præsenteret og de forskellige funktioner blev gennemgået? Så er der godt nyt: Webinaret blev optaget, og nu kan man se det her på NIKKB’s hjemmeside.

 

Klik på linket her for at se optagelsen af webinaret https://downloads.agfahealthcare.com/nextcloud/index.php/s/skz5qZTrrmtJMDz

 

XERO billedvieweren afløser ClearCanvas, der tidligere blev brugt som billedviewer.

Læs mere

NIKKB afholdt den 14. og 21. april to roadshows om en opdatering af KirPACS til version 5.0 og den nye billedviewer, XERO.

 

På roadshowsene orienterede direktør Henrik Wulff Christensen og røntgenkonsulent Klaus Doktor om de nye funktioner, som opdateringen til KirPACS 5.0 medfører. De fortalte bl.a. om baggrunden for at opdatere KirPACS og de tekniske muligheder, der ligger i KirPACS 5.0 samt fremtidsvisionerne for KirPACS.

 

Hvis man ikke havde mulighed for at deltage i roadshowsene, eller gerne vil gense dem, kan man se dem ved at klikke på et af disse links:

Regionalt Roadshow…

Læs mere

NIKKB og AGFA afholder et webinar med en introduktion til KirPACS’ nye webbaserede billedviewer, XERO.

 

Webinaret afholdes torsdag d. 16. april kl. 14.00 – 15.00 via Microsoft Teams.

 

På webinaret vil Jens Drusaa fra AGFA gennemgå brug af XERO billedvieweren, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

 

Deltagelse er gratis.

 

Deadline for tilmelding er onsdag d. 15. april.

 

Kiropraktorer, der ønsker at deltage, kan tilmelde sig her https://nikkb.dk/details/423-webinar-xero-ny-digital-billedviewer/2020-04-16/14-00

 

Efter deadline vil tilmeldte få tilsendt instruktion i, hvordan man deltager i webinaret.

Læs mere

Brugere af KirPACS har i mange år tilgået billeder via billedvieweren ClearCanvas. Nu introducerer vi en ny, online billedviewer, XERO, der betyder, at man ikke længere skal investere i ekstra udstyr for at se sine patienters røntgenbilleder. Dette webinar introducerer dig til XERO.
 
XERO har online adgang til billeder, som er arkiveret i KirPACS og det vil ikke længere være nødvendigt at gennemføre den langsommelige proces med at hente billeder lokalt til en computer før de kan vises. XERO webviewer kan vise dine billeder i en diagnostisk billedkvalitet, hvis din computerskærm opfylder kravene hertil.
 
Læs mere om webinaret og tilmeld…

Læs mere