OM NIKKB

NIKKB arbejder målrettet med at formidle og nyttiggøre forskning.

NIKKB udbyder og videreudvikler efteruddannelse til nordiske kiropraktorer.

NIKKB varetager konsulentfunktion og kvalitetssikring på røntgenområdet.

NIKKB varetager den praktiske afvikling af turnustjenesten for kandidater i klinisk biomekanik.

Kalender

Fristen for at indstille kandidater til prisen for Årets Kiropraktor forlænges til og med 12. oktober.

Prisen uddeles for første gang på Faglig Kongres 2012 til en kiropraktor, som har ydet en særlig indsats inden for det kiropraktiske fagområde.

Læs mere

Regionerne har indgået brede politiske forlig om budgetterne for 2013. Budgetterne sikrer, at økonomiaftalen med regeringen overholdes, og er derved med til at skabe balance i dansk økonomi. I alt er der afsat knap 102 milliarder kroner til sundhedsområdet.

Kilde: Danske Regioner

Læs mere

DKF’s bestyrelse har besluttet at indstifte en ny pris: Årets Kiropraktor.

Prisen tildeles en kiropraktor, som har ydet en særlig indsats inden for det kiropraktiske fagområde. Alle medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening – inklusive studentermedlemmer – har mulighed for at indstille kandidater til prisen for Årets Kiropraktor 2012, som bliver uddelt for første gang lørdag den 10. november under Faglig Kongres. Prisen består af et kunstgavekort.

Du indstiller en kandidat ved at indsende en skriftlig motivering til Pia Ravn pr@danskkiropraktorforening.dk senest den 26. september. Indstillede kandidater skal være uddannede kiropraktorer.

Efter den 26. september vil alle medlemmer kunne stemme på…

Læs mere

I alt 241 har søgt om optag på Klinisk Biomekanik i år. Alle studiepladser blev fyldt op. Siden 2008 har det været muligt for 65 studerende at blive optaget på uddannelsen.

Læs mere

Kiropraktorprisen på 50.000 kr. uddeles til en person eller institution, der har gjort en særlig indsats enten inden for forskning på det biomekaniske område eller ved at sætte fokus på at skabe ny viden om det kiropraktiske virksomhedsområde.

Læs mere