OM NIKKB

NIKKB arbejder målrettet med at formidle og nyttiggøre forskning.

NIKKB udbyder og videreudvikler efteruddannelse til nordiske kiropraktorer.

NIKKB varetager konsulentfunktion og kvalitetssikring på røntgenområdet.

NIKKB varetager den praktiske afvikling af turnustjenesten for kandidater i klinisk biomekanik.

Kalender

Det er igen lykkedes Kiroinfo at bringe kiropraktorernes specialviden i avisen.

Denne gang er det børnene, der er i centrum i Nordjyske Stiftstidende på hele to sider.

Læs artiklen her.

Det er igen lykkedes os at bringe kiropraktorernes specialviden i avisen. Denne gang er det børnene, der er i centrum i Nordjyske Stiftstidende på hele to sider.

Læs mere

Den svenske kiropraktorforening, Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, afholder vinterkonference den 1.-3. februar 2013. Temaet for konferencen er cervikal og lumbal radikulopati, og der vil derudover være oplæg om sportskiropraktik. Konferencen finder sted på Hotel Radisson Blu Scandinavia i Gøteborg.

Læs mere her: http://www.lkr.se/images/stories/Aktuellt/varmote2013/Inbjudan_vrkurs_2013.pdf

Læs mere

Sundhedsstyrelsen udgiver tre rapporter, der beskriver, hvordan sundhedsvæsenet kan forberede tilbud og indsatser til den stadigt større del af befolkningen, der har kroniske sygdomme.

Læs mere: http://www.sst.dk/Nyhedscenter/Nyheder/2012/RapporterOmKroniskSygdom.aspx

Læs mere

Ud over en fast skare af voksne patienter, behandler 37-årige Kari Skovmand Kuhn nu også børn på sin klinik FLiCFLAC i Kolding. Hun har netop gennemførst sin mastergrad i børnekiropraktik i Sydengland.

Læs artiklen her: http://www.jv.dk/artikel/1480687:Kolding--Kari-er-dansk-pioner-som-boernekiropraktor

Kilde: Jydske Vestkysten

Læs mere

Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik, DSKKB, har udarbejdet kliniske retningslinjer for undersøgelse og behandling af patienter med lumbal prolaps i kiropraktorpraksis.

Retningslinjerne er nu færdige og vil bl.a. blive udsendt til alle DKF’s medlemmer snarest. De vil desuden indgå i et kursus på Faglig Kongres 2012.

Retningslinjerne kan bruges til at få anbefalinger til undersøgelse og behandling af patienter med lumbal prolaps, og hjælp til at træffe beslutninger ud fra en evidensbaseret tilgang.

Læs mere