Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Hvis du har spørgsmål til NIKKB's efteruddannelse, kan du måske finde svaret herunder. Finder du ikke et tilfredsstillende svar, er du velkommen til at kontakte os.Q: 
Hvordan opretter jeg en brugerprofil til nikkb.dk?
A: Du skal have dit private NemID klar. Klik på 'Registrer bruger' i Genveje på nikkb.dk Følg derefter processen jvf. denne guide.

 Q:
Hvordan tilmelder jeg mig et NIKKB-kursus?
A: Tilmelding sker altid elektronisk på: www.nikkb.dk. Du skal have en brugerprofil til nikkb.dk for at kunne tilmelde dig. Se guide til at oprette ny bruger her.
Når du er logget ind, så klik på 'Tilmeld dig et kursus' under Genveje eller på kurset i Kalender. I bunden af kursusbeskrivelsen for det relevante kursus kan du klikke på knappen 'Tilmeld' og derfra følge processen.

Der udfyldes én tilmelding pr. kursus pr. deltager. Se tilmeldingsfristen under det enkelte kursus. Husk altid at have dine personlige oplysninger korrekt opdateret, da f.eks. arbejdsgiveroplysninger på fakturaen importeres herfra.

 Q:
Hvordan betaler jeg et NIKKB-kursus?
A: Betalingen foregår online med kreditkort i betalingsmodulet i forbindelse med tilmeldingen.

Hvis du har problemer med den elektroniske tilmelding eller betaling, er du meget velkommen til at kontakte efteruddannelsesenheden: efteruddannelse@nikkb.dkQ:
Hvor finder jeg min faktura for et NIKKB-kursus?
A: Når du har tilmeldt dig og betalt for et kursus, får du automatisk fakturaen/kvitteringen tilsendt på mail.

Mister du din faktura, kan du til en hver tid finde den igen på vores hjemmeside på 'Min side' under menupunktet 'Mine kurser'. Her kan du se hvilke kurser du er tilmeldt, hvilke du evt. mangler at betale for samt finde dine fakturaer og kreditnotaer.


Spørgsmål kan rettes til: efteruddannelse@nikkb.dk

 Q:
 Hvordan registerer jeg mig på ventelisten til et kursus?
A: Hvis et kursus er fuldt booket vil det fremgå øverst på kursustilmeldingen, men du kan registrere dig på ventelisten ved at klikke på knappen 'Tilmeld' nederst på siden, på samme måde som skulle du tilmelde dig et kursus med plads. Du vil få besked, hvis der bliver en ledig plads til dig.


Spørgsmål kan rettes til: efteruddannelse@nikkb.dk

 Q:
Hvordan afbestiller jeg et NIKKB-kursus?
A: Hvis du ønsker, at afbestille et kursus, du er tilmeldt, skal du være opmærksom på de gældende afbestillingsregler (se også kursusbestemmelser):

 

  • Afbestiller du kurset inden sidste tilmeldingsfrist, får du det fulde kursusgebyr tilbage.
  • Afbestiller du kurset efter sidste tilmeldingsfrist, men inden 14 dage før kursets afholdelse får du det halve kursusgebyr tilbage.
  • Afbestiller du kurset 14 dage eller senere inden kursets afholdelse, vil du ikke få refunderet kursusgebyret.

Din afmelding skal ske skrifligt til efteruddannelse@nikkb.dkQ:
Kan jeg sende en anden i mit sted, hvis jeg bliver forhindret i at deltage i et NIKKB-kursus?
A: Nej, som hovedregel kan du ikke sende en anden kursusdeltager i dit sted. Hvis der er flere tilmeldinger til et kursus, end der er pladser, optretter vi en venteliste.

Er du tvunget til at sende afbud til et kursus og ønsker at sende en anden i dit sted, skal vedkommende oprette sig på kursets venteliste.

Såfremt der bliver ledige pladser på et kursus, vil de blive tildelt kursusdeltagere fra ventelisten.

 Q:
 Skal jeg selv registrere et NIKKB-kursus i registreringsmodulet?

A: Alle NIKKB-kurser registreres automatisk i registreringsmodulet, så snart de er afviklet, så det er ikke nødvendigt selv at registrere dem.Q:
Hvordan registrerer jeg et eksternt kursus i registreringsmodulet?

A: Du skal have en brugerprofil til nikkb.dk, da registreringen foregår via 'Min side' på nikkb.dk. Vælg punktet selvregistrering og du har nu følgende 2 muligheder:

 

  • Registrer et 'Eksternt forhåndsgodkendt kursus'. I 'vælg kursus' feltet kan du se, hvilke muligheder du har.
  • Registrer et 'Eksternt ikke forhåndsgodkendt kursus'. Her skal du selv udfylde alle de påkrævede felter omkring det kursus, du vil registrere.

Når du har registreret et kursus, vil du modtage en bekræftelse på mail. Kurset fremgår først af din registreringsrapport, når kurset er godkendt. Se guide til selvregistrering her

 Q:
Hvordan søger jeg kompensation for tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med et kursus?

A: Som ejer eller ansat på klinik under overenskomst kan du søge kompensation under punktet 'Søg kompensation' på 'Min side' på nikkb.dk. Du skal have en brugerprofil til nikkb.dk for at tilgå 'Min side'. Udfyld de angivne felter og tryk send. Når du har anmodet om kompensation, vil du modtage en bekræftelse på mail. Se guide til ansøgning om kompensation her

Læs mere om retningslinjerne for at opnå kompensation her.

 Q:
 Jeg er ikke kiropraktor, må jeg deltage på et kursus?

A: NIKKB-kurser er målrettet kiropraktorer, men ja, du er velkomne på de kurser, hvor indholdet også kan relateres til andre faggrupper. Hvis et kursus er overtegnet, forbeholder NIKKB sig ret til at prioritere kiropraktorer først.

 Q:
 Jeg er ikke kiropraktor, hvordan tilmelder jeg mig et kursus?

A: Du skal på lige fod med alle andre oprette en brugerprofil med tilknyttet NemID. Se vejledning andetsteds.