FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2022 vil NIKKB’s forskning fokusere på at udvikle behandling der er tilpasset den enkelte patient, forske i hvordan vi implementere ny viden i den daglige praksis og forstå muskel- og skeletbesværs livslange udvikling.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2018-2022

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2018-2022.

Læs den her

Kalender

Er du en ung forsker i muskel- og skeletbesvær, har du nu mulighed for at søge om at komme med på den næste generation af CARL (Chiropractic Academy for Research Leadership).
 
 CARL (Chiropractic Academy for Research Leadership) blev oprettet i 2016 for at skabe og pleje et netværk af lovende forskningstalenter på verdensbasis. Ved at tilbyde en mentor-, karriere- og forskningsspecifik uddannelse sigter CARL ikke kun efter at styrke de lovende forskeres individuelle muligheder, men i lige så høj grad også efter at forbinde dem og vejlede dem i deres fremtidige forskning relateret til kiropraktik. CARL blev etableret og designet af et internationalt konsortium af seniorforskere ved University of Alberta, Canada (professor Greg Kawchuk), Syddansk Universitet og Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (Professor Jan Hartvigsen) og University of Technology Sydney, Australien (professor Jon Adams).
 
 Det første hold af CARL-stipendiater er nu ved at være igennem forløbet, og det er tid til at indkalde ansøgninger fra unge forskere til næste hold. Hvis du er interesseret i at være med, kan du lære mere om CARL og downloade ansøgningsskemaet ved at klikke på de efterfølgende links:
 
 
 
 
Send din ansøgning om deltagelse senest 1. november 2019 på CARL@nikkb.dk