FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2016 er vores primære forskningsområder epidemiologisk forskning og forskning i rygsmerter, muskuloskeletale brystsmerter, slidgigt samt forebyggelse.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2012-2016

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2012-2016.

Læs den her

Kalender

NIKKB har sagt goddag til en ny medarbejder: Rikke Krüger Jensen er nyansat seniorforsker på NIKKB, men bestemt ikke ny i den kiropraktiske verden, hverken blandt forskere eller klinikere.

 

Rikke Krüger Jensen tiltrådte stillingen som seniorforsker på NIKKB 1. maj. Hun kommer til sin nye stilling fra en stilling som forsker og kiropraktor på Rygcenter Syddanmark i Middelfart og har tidligere været ansat som kiropraktor på RygCenter Fyn i Ringe. I 2012 fik hun sin ph.d.-grad, da hun forsvarede sit projekt om Modic forandringer hos patienter med lænderygsmerter, som blandt andet sammenlignede effekten af to behandlingsformer. Hun blev færdiguddannet som kiropraktor i 2004.  

 

NIKKB’s nye seniorforsker bør være kendt af mange kiropraktorer, idet hun var medlem af Dansk Kiropraktor Forenings bestyrelse indtil slutningen af 2015.

 

På NIKKB vil hendes fokus være på evaluering af pakkeforløbet og klinisk-praktisk baseret forskning. NIKKB siger velkommen til Rikke Krüger Jensen.

 

 Rikke Krger Jensen2014