FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2016 er vores primære forskningsområder epidemiologisk forskning og forskning i rygsmerter, muskuloskeletale brystsmerter, slidgigt samt forebyggelse.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2012-2016

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2012-2016.

Læs den her

Kalender

Invitation til konference om Sundhed i Muskler og Led

 

Torsdag d. 19. maj 2016 i Odense

 

Første nationale konference om forskning i sundhed i muskler og led!

 

Konferencens fokus er klinisk forskning i skader og sygdomme, som forårsager smerte og funktionstab for personer, som rammes af sygdom, akutte skader og overbelastning i muskler og led. Formålet med konferencen er at synliggøre dansk forskning inden for området og skabe et nyt forum, hvor forskere i Danmark med interesse for sundhed i muskler og led kan mødes og dele viden og erfaringer.

 

Målgruppen er forskere på tværs af faggrupper og faglige interesser og det er hensigten, at konferencen fremover afholdes en gang om året. Konferencen er arrangeret af Center for Sundhed i Muskler og Led ved Syddansk Universitet i samarbejde med Danske Fysioterapeuter, Dansk Kiropraktorforening og det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

 

Præsenter din forskning og mød andre forskere med samme interesse
På konferencen bliver der fine muligheder for netværk og dialog på tværs og præsentationerne bliver en blanding af foredrag og posterpræsentationer.Vi håber du har lyst til at deltage med præsentation af din forskning ved konferencen, men du er selvfølgelig også velkommen til at deltage uden en præsentation.

 

Yderligere information og tilmelding via hjemmesiden: www.forskningmusklerogled.dk