FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2022 vil NIKKB’s forskning fokusere på at udvikle behandling der er tilpasset den enkelte patient, forske i hvordan vi implementere ny viden i den daglige praksis og forstå muskel- og skeletbesværs livslange udvikling.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2018-2022

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2018-2022.

Læs den her

Kalender

NIKKB og DKF har udsendt spørgeskemaet til kiroFAKTA 2020 praksistælling i kiropraktorpraksis til alle andets kiropraktorer.  I kan hjælpe os i vores arbejde ved at udfylde skemaet og returnere det.jeres hjælp er af stor betydning for vores arbejde

 

KiroFAKTA er en tilbagevendende begivenhed hvert andet år, som alle kiropraktorer opfordres til at medvirke i ved at udfylde spørgeskemaet og returnere det som beskrevet. Efter deadline for indsendelse af udfyldte skemaer udarbejder NIKKB en rapport baseret på de indsamlede data, som bliver offentligt tilgængelig på NIKKB’s hjemmeside.

 

KiroFAKTA-undersøgelsen giver et overblik over kiropraktorbranchen til alle, der er interesserede. Den bruges desuden, når der skal udformes ønsker til de kommende overenskomstforhandlinger. Den er således et vigtigt arbejdsredskab både for NIKKB og for kiropraktorernes repræsentanter ved overenskomstforhandlingerne.

 

De tidligere KiroFAKTA-rapporter fra 2012, 2014, 2016 og 2018 kan alle læses her: https://nikkb.dk/indholdssider/afhandlinger-og-rapporter