Den rigtig gode nyhed er, at dataindsamling i projektet nu også for alvor er i gang i lægepraksis. 96 læger deltager, og de har over ca. 2 uger inkluderet 70 patienter.
Så vi er meget lettede over, at det ser ud til at fungere med rekruttering fra lægerne også.

En anden rigtig positiv melding er, at de patienter, vi har telefonkontakt til, giver indtryk af, at de er blevet informeret rigtig godt om projektet. De ved, hvad det handler om, og hvad det indebærer, og de er motiverede for at deltage. Det er fantastisk vigtigt, og jeg er sikker på, at både sekretærer og klinikere har æren for det.

Den dårligere nyhed er, at vi de seneste to uger kun har inkluderet 15 kiropraktorpatienter pr. uge, og det er for lidt. Vi har længe ligget ret stabilt på 20 – 24 patienter hver uge, og det skal vi som minimum tilbage på. Jeg håber uge 7 og 8 har været præget af vinterferie, og at der nu er gang i  tingene igen. Vi er tæt på 500 deltagere fra kiropraktorpraksis og jeg håber forskningsklinikkerne igen tager fat for alvor! Flere klinikker leverer fortsat meget stabilt, og de skal selvfølgeligt ikke føle sig truffet!