FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2016 er vores primære forskningsområder epidemiologisk forskning og forskning i rygsmerter, muskuloskeletale brystsmerter, slidgigt samt forebyggelse.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2012-2016

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2012-2016.

Læs den her

Kalender

NIKKB’s hjemmeside er ikke det eneste sted, du kan holde dig opdateret på den seneste forskningsbaserede viden. Også Chiropractic and Manual Therapies er et godt sted at søge ny viden.

 

Under Faglig Kongres 2016 kunne du på et kursus få inspiration til, hvor du som kiropraktor kan holde sig opdateret på den aktuelle forskning indenfor muskel- og skeletområdet.

 

Et af de mange steder, der tilbyder aktuelle forskningsartikler, er Chiropractic and Manual Therapies’ (CMT) website http://chiromt.biomedcentral.com/.

 

”Jeg har alt for travlt til at bruge tid på at checke internettet for nyt om muskel- og skeletsygdomme” tænker du måske? CMT anerkender, at du er en travl kiropraktor, derfor tilbyder de at holde dit orienteret om nye artikler på websitet. Alt du skal gøre, er at tilmelde dig deres artikelpåmindelse, så skal de nok informere dig, når der er nyt læsestof til dig.

 

Besøg Chiropractic & Manual Therapies og bliv holdt ajour med den nyeste forskningsbaserede viden.

 

CMT website