FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2016 er vores primære forskningsområder epidemiologisk forskning og forskning i rygsmerter, muskuloskeletale brystsmerter, slidgigt samt forebyggelse.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2012-2016

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2012-2016.

Læs den her

Kalender

Husk at søge forskningsmidler! The Chiropractic Research Council (CRC) har tidligere i år opfordret forskere til at søge økonomiske midler til forskning fra organisationens forskningspulje. Opfordringen er også gået rundt til forskere på NIKKB, og det er endnu ikke for sent at søge penge fra puljen. CRC minder om, at deadline for at søge forskningsmidler er 31. marts 2015. Forudsætningen for at kunne søge midler fra puljen er, at man har en samarbejdspartner fra UK.


Under menupunktet ” Apply for Grants” på Chiropractic Research Councils website www.crc-uk.org kan interesserede læse mere om ansøgningsprocedurer m.m.


For dem, der er på Twitter og Facebook er det muligt at følge Chiropractic Research Council på de to sociale medier. CRC’s twitteradresse er @CRCChiropractic. For at finde CRC på Facebook skal man blot klikke på dette link: https://www.facebook.com/pages/Chiropractic-Research-Council/1529976797253316?ref=hl. Eller man kan skrive Chiropractic Research Council i søgefeltet, så kommer organisationen frem som den øverste mulighed blandt Facebooks forslag.


Facebookprofilen præsenterer nyheder fra kiropraktikken, ofte i form af henvisninger til artikler fra publikationer, der beskæftiger sig med kiropraktik. En af disse publikationer er Chiropractic & Manual Therapies, som udgives med støtte fra en række partnere, blandt andet NIKKB.