FORSKNING

NIKKB'S FORSKNINGSENHED

Frem mod 2022 vil NIKKB’s forskning fokusere på at udvikle behandling der er tilpasset den enkelte patient, forske i hvordan vi implementere ny viden i den daglige praksis og forstå muskel- og skeletbesværs livslange udvikling.

Fokus

NIKKB'S RESEARCH STRATEGY 2018-2022

NIKKB's forskningsenhed har udarbejdet en strategi for instituttets forskningsprioriteter i perioden 2018-2022.

Læs den her

Kalender

Nyheder

Vidensråd for Forebyggelse går i luften med eget website.


Den nye hjemmeside for Vidensråd for Forebyggelse indeholder viden om arbejdet med de emner, der berører danskernes sundhed:

www.vidensraad.dk

Kilde: Lægeforeningen

Læs mere

Behandlingsdelen af Svendborg-projektet del 2 er startet.

Det har været længe undervejs og haft mange forhindringer, men nu er de 5 første børn set og behandlet.

Interventionsdelen er en del af mit ph.d.-projekt omkring behandling af børn med ryg/nakke smerter og skal køre de næste 2 ½ år.

Børnene bliver randomiseret til 2 grupper, hvoraf den ene gruppe får bløddelsbehandling, vejledning og øvelser, og den anden gruppe får det samme inkl. manipulationsbehandling.
Herefter bliver de fulgt og behandlet så tæt på den kliniske hverdag som muligt, så vi forhåbentlig får et godt billede af, hvordan kiropraktisk behandling egentlig…

Læs mere

Så er det foreløbige program for konferencen Odense International Forum XII - Primary Care Research On Low Back Pain offentliggjort på konferencens hjemmeside:

http://lbpforum.org/index.php?page=test

Bemærk også at fristerne for submission of proposals for workshops og submission of abstracts er:

The deadline for proposals for workshops is March 15th.

The deadline for submission of abstracts is April 15th.

Læs mere

Presseklip. Det Frie Forskningsråd understreger sit fokus på formidling og bedre udnyttelse af forskningsresultater ved at underskrive Berlin Deklarationen om Open Access.

Det Frie Forskningsråd underskrev ultimo 2011 'Berlin Declaration on Open Access to Knowledge in the Sciences and Humanities', som er en milesten i definitionen af og arbejdet med Open Access til videnskabelig information.

Målet med Berlin Deklarationen er at fremme udnyttelsen af den videnskabelige information. I denne sammenhæng betragtes de store fremskridt inden for kommunikationsteknologien – specielt internettet – som afgørende i fremtidens videndeling. Deklarationen definerer Open Access som fri, uigenkaldelig og verdensomspændende adgang – for alle brugere…

Læs mere

Du er kirpacs abonnent

Læs mere