International Forum for Research in Low Back Pain in Primary Care – populært kaldet LBP Forum – holder konference på Syddansk Universitet den 16. til 19. oktober 2012.

På LBP Forum mødes top-forskere fra hele verden for at diskutere, hvordan forskningen kommer videre med at besvare de klinisk relevante spørgsmål, og hvordan forskningsresultater omsættes til praksis. Derfor er en stor del af konferencen lagt an på workshops, hvor man i en uhøjtidelig atmosfære diskuterer og udvikler nye ideer.

I min egenskab af professor ved SDU, er jeg sammen med seniorforsker Peter Kent vært for konferencen, og mange forskere fra Odense-miljøet -…

Læs mere

Assisteret af regionsrådsformand Carl Holst, klippede Prinsesse Marie fredag formiddag den røde snor over, så Rygcenter Syddanmark på Middelfart Sygehus nu officielt er indviet.

Fra NIKKB deltog bl.a. direktør Henrik Wulff Christensen og seniorforsker Lise Hestbæk og fra NIKKB's bestyrelse deltog Karsten Uno Petersen og Bo Liebergren, der begge også sidder i regionsrådet.

Rigtig mange gæster var mødt op til den festlige anledning, og NIKKB ønsker hele teamet på rygcentret stort tillykke med det flotte hus.

Læs mere

I forbindelse med vores nye hjemmeside har vi lanceret en Kontakt os-knap.

Via Kontakt-knappen kan du komme i kontakt med nøglepersoner fra de enkelte afdelinger, der bedst kan besvare specifikke henvendelser.

Henvendelser via Kontakt-knappen foregår skriftligt - og det er selvfølgelig muligt at bede om at blive ringet op.

Lokalnumre til instituttets ansatte kan ses her:
www.nikkb.dk/om-nikkb/indholdssider/ansatte-hos-nikkb

Læs mere

Fonden til fremme af kiropraktisk forskning og postgraduat uddannelse, i daglig tale Kiropraktorfonden, uddeler midler til forskningsprojekter inden for kiropraktik og klinisk biomekanik samt midler til kvalitetsudviklingsprojekter i kiropraktorpraksis.

Midlerne kan søges af kiropraktorer og andre, der beskæftiger sig med forskning og kvalitetsudvikling inden for dette område.


Fonden er etableret af Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Kiropraktor Forening, og har blandt andet har til formål at fremme kiropraktisk forskning.

Der er ansøgningsfrist to gange årligt: 1. marts og 1. september.


Læs mere: www.danskkiropraktorforening.dk/kiropraktorfonden

Læs mere

I dag tirsdag d. 25. januar har NIKKB fået ny hjemmeside - og allerede nu, kan vi se, at rigtigt mange har lagt vejen forbi.

Noget af det helt nye på hjemmesiden er login-funktionen, hvor man kan komme ind på ens egen personlige side.

Her kan du fx finde oversigt over tilmeldte kurser og arrangementer.

Registreringsprocessen er ganske enkel, men alligevel kan der forekomme usikkerhed.

I den forbindelse er det vigtigt, at man dels fuldfører sin registrering og opgiver en gyldig emailadrese, samt at man aktiverer sin registrering via den email, man modtager som bekræftelse.

Hvis man ikke får aktiveret sin…

Læs mere