Presseklip. Det Frie Forskningsråd understreger sit fokus på formidling og bedre udnyttelse af forskningsresultater ved at underskrive Berlin Deklarationen om Open Access.

Det Frie Forskningsråd underskrev ultimo 2011 'Berlin Declaration on Open Access to Knowledge in the Sciences and Humanities', som er en milesten i definitionen af og arbejdet med Open Access til videnskabelig information.

Målet med Berlin Deklarationen er at fremme udnyttelsen af den videnskabelige information. I denne sammenhæng betragtes de store fremskridt inden for kommunikationsteknologien – specielt internettet – som afgørende i fremtidens videndeling. Deklarationen definerer Open Access som fri, uigenkaldelig og verdensomspændende adgang – for alle brugere…

Læs mere

Du er kirpacs abonnent

Læs mere

Presseklip. Professor ved Syddansk Universitet og seniorforsker på NIKKB Jan Hartvigsen kommenterer i Politiken ny forskning fra Northwestern Health Sciences University i Minnesota, der har gennemført en undersøgelse om nakkesmerter, netop publiceret i ’Annals of Internal Medicine’. Publikationen har NIKKB's forskningskonsulent Gert Brønfort som hovedforfatter.

Kilde:

Politiken, Sundhed & Motion 20. jan. 2012

Spinal Manipulation, Medication, or Home Exercise With Advice for Acute and Subacute Neck Pain
A Randomized Trial: http://www.annals.org/content/156/1_Part_1/1.abstract?aimhpLæs mere

Så har vores forskere igen fået læst op på nyeste forskning og anbefaler to artikler.

Gå til Artikelservice her.

Læs mere

Som en del af NIKKB's handlingsplan for efteruddannelsesenheden har vi sat os for i 2012 at undersøge og udforske de muligheder, der findes for alternative kilder til online læring, vidensopsamling og vidensdeling.I den forbindelse søger vi 5 teknologi-interesserede kiropraktorer, der gennem 2012 skal mødes, lære og dele deres nyerhvervede viden.

Du skal:
  • Være interesseret i nye teknologier, gadgets og online services
  • Have en stor lyst til at lære mere og selv undersøge og udvikle nye redskaber, som andre kan bruge til at effektivisere deres erhvervelse af ny viden.
  • Have erfaring med brug af sociale medier, cloud computing og have grundlæggende gode…

Læs mere