Fredag d. 13. april 2012 kl. 14:00 inviterer kiropraktor Rikke Krüger Jensen til forsvar af hendes ph.d.:

”Vertebral endplate signal changes (Modic changes) in patients with low back pain. Comparison of the effect of two treatments, prediction of outcome and the development of Modic changes over time”

Arrangementet finder sted: Auditoriet, J.B. Winsløws Vej 25, st., 5000 Odense C

Læs mere

Det er konklusionen i en ny artikel, som professor på Northwestern Health Sciences University og forskningskonsulent på NIKKB Gert Brønfort og hans kolleger netop har publiceret i Annals of Internal Medicine på baggrund af et stort forskningsprojekt.

Annals of Internal Medicine er et af de allerstørste medicinske tidsskrifter, og resultaterne vil få stor betydning for anbefalinger og klinisk praksis i årene fremover.
I undersøgelsen blev 272 patienter delt ind i tre grupper. En gruppe fik behandling hos en kiropraktor, én fik smertestillende medicin, og den sidste gruppe skulle udføre nogle enkle, individuelt tilpassede øvelser.

I løbet af et år målte…

Læs mere

Vi har netop lagt en ny version af brugermanualen for KirPACS på vores hjemmeside.

Hent den her.

Vi har også netop lagt en ny version af installationsmanualen til DBox på vores hjemmeside.

Hent den her.

Vi gør samtdig opmærksom på, at vores undervisningsmateriale fra KirPACS-kurserne på NIKKB i 2011 er ganske informativt i forhold til brugen af KirPACS.

Læs mere

Der er bestyrelsesmøde på NIKKB tirsdag d. 27. marts 2012 kl. 11-15.

Mødet afholdes i mødelokale 6.

Læs mere

NIKKB lancerer nu en ny blog skrevet af kiropraktorstuderende Cecilie Deleurang Testern.

Cecilie er i Melbourne som del af et prægraduat forskeruddannelsesforløb, medfinansieret af bl.a. NIKKB's Forskerspire-pulje.

Her vil hun løbende skrive en blog om sit ophold samt om forskningsprojektet ”Coding of musculoskeletal diagnoses among Australian chiropractors".

Læs mere her: www.nikkb.dk/blog

Læs mere