Regeringens aftale med kommunerne og regionerne omkring økonomien for 2013, der blev indgået i weekenden, den 9.-10. juni, afsætter i alt 600 millioner kroner til den borgernære sundhed.

Læs mere

Kom og overvær kiropraktor Erik Poulsen forsvare sin ph.d.-afhandlig med titlen:

Osteoarthritis of the Hip: Prevalence in Danish chiropractic practice; Reproducibility of range of motion and muscle strength; A proof-of-principle randomized clinical trial.

Forsvaret finder sted torsdag den 14. juni kl. 14.00 i Emil Aarestrup Auditoriet, Klinikbygningen, Odense Universitetshospital, 5000 Odense C og alle er velkomne.

Erik Poulsen er ansat som seniorforsker ved Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

Se officiel bekendtgørelse her.

I et af de kommende numre af Kiropraktoren kan du læse en fyldestgørende gennemgang af resultaterne fra Erik Poulsens ph.d.

Læs mere

De regionale politikere deltager i hele 38 arrangementer, og Danske Regioner er vært ved 9 spændende debatter, når Folkemødet løber af stablen i Allinge den 14.-17. juni.

Se mere her: http://www.regioner.dk/FM12.aspx

Læs mere

British Medical Journal udsendte fredag den 8. juni en pressemeddelelse med spørgsmålet om manipulation af nakke burde stoppes.

Baggrunden er, at BMJ i deres nyeste udgave har en artikel fra en gruppe forskere, der mener at dette bør være tilfældet.

I samme nummer er der en anden artikel af de tre professorer David Cassidy, Gert Brønfort og Jan Hartvigsen (alle med tilknytning til NIKKB), der er uenige.

Læs pressemeddelelsen her.

Læs mere

I uge 21 mødtes NIKKB's efteruddannelseschef Claus Dam Nielsen med repræsentanter fra Norge og Sveriges kiropraktorforeninger på den årlige Europæiske kiropraktorkongres (ECU i Amsterdam).

Emnet var et øget Nordisk samarbejde i efteruddannelsen af kiropraktorerne, og stemningen var helt klart for, at vi skal gøre mere for at få vores respektive landes kiropraktorer til at rejse ud for at opsøge relevant efteruddannelse. De forhindringer der eksisterer på nuværende tidspunkt er bl.a. kursustilmelding i lukkede fora, synliggørelse af kurserne udelukkende nationalt osv.

Der var enighed om, at disse forhindringer skulle fjernes, så vi kan få en større opmærksomhed på de tilbud,…

Læs mere