Antal deltagere i alt: 423
- Fredag: 379
- Lørdag: 246

Antal deltagende kiropraktorer: 303

Antal kliniksekretærer: 38

Antal andre faggrupper: 4

Antal kurser: 24

Antal udstillere: 18

Kursus med størst deltagerantal: N1 – neurologiske mekanismer bag manipulationsbehandlingen

Deltagere på Galleri Galschøit: 101

Deltagere i festen lørdag aften: 133

Læs mere

NIKKB har pr. 1. november ansat it-konsulent Jan Dohrmann i en projektstilling i billeddiagnostisk enhed, hvor han bl.a. skal arbejde med et projekt, der med afsæt i den nye KirPACS 3.0-version, skal afdække it-mæssige behov i kiropraktorpraksis i relation til billedarkivering og datakommunikation.

Jan Dohrmann, som er arkitekten bag KirPACS i sin nuværende version, har igennem 25 år arbejdet i krydsfeltet mellem modernisering af arbejdsprocesser, IT-understøttelse og anvendelse af ny teknologi. Han har samtidig international erfaring med procesoptimering af flere større virksomheder.

NIKKB byder Jan velkommen på holdet.

Læs mere

Kiropraktor, ph.d. og postdoc Iben Axén har i det forgangne uge været i Danmark og på NIKKB, som led i hendes postdoc-projekt om Maintenance Care.

Ugen bød bl.a. på foredrag for kiropraktorstuderende på SDU om den kliniske applikation af resultaterne fra hendes ph.d.-afhandling om subgrupper og kliniske forløb af lændesmerter, forskermøde med IOB’s og NIKKB’s forskerteam samt erfaringsudveksling med seniorforsker Alice Kongsted, der også er tilknyttet Maintenance Care-projektet.

Iben fortæller: ”Det har været en inspirerende uge, hvor jeg har fået en masse gode spørgsmål, kommentarer og feedback på mit igangværende projekt. Det er altid godt at…

Læs mere

Som annonceret på Faglig Kongres, vil vi nu idriftsætte KirPACS version 3.

Dette betyder, at vi lukker nuværende version af KirPACS ned fredag den 16. november kl. 18.00 for at konvertere data fra det gamle system.

Hvis alt forløber som planlagt, vil KirPACS være i luften igen om søndagen. Ellers sker idriftsættelsen weekenden efter.

I behøver ikke foretage jer noget, idet KirPACS kører over internettet og opdateringen kun berører KirPACS serveren. Jeres DBox installation vil lyse rødt i weekenden, men det betyder intet.

KirPACS version 3 vil I begyndelsen først indeholde de samme funktioner, som den forrige version dog…

Læs mere

Efter tre hektiske dage er kiropraktorernes første efteruddannelseskongres, Faglig Kongres 12, veloverstået.

Mere end 400 deltagere var med på kongressen hen over de tre dage, og arrangørerne er mere end tilfredse.

Tak til alle deltagere.

Læs mere