Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

World Federation of Chiropractics afholder sin verdenskongres i Athen i maj, og da kongressen afholdes i Europa, afholder European Chiropractors Union i tilgift sin årskongres i forbindelse med verdenskongressen.

 

NIKKB og DKF arrangerer en fællestur til WFC/ECU-kongresserne fra 13. – 16. maj, med flotte rabatter på tilmeldingsgebyret, hvis du er hurtigt ude. Så hvis du endnu ikke har tilmeldt dig kongresserne er det nu, du skal gøre det: Hvis du benytter dig af early bird-tilmelding inden 31. januar eller tilmelding senest 15. marts, opnår du rabat på din tilmelding til kongressen i forhold til at vente med at tilmelde sig til senere. Se mere via linket nederst i denne artikel.

 

Kongressen tilbyder et spændende program: Jan Hartvigsen, Lise Hestbæk og Charlotte Leboeuf Yde fra NIKKB deltager alle med oplæg, nogle endda mere end en gang.
Desuden vil der være workshops med fokus på mødet mellem den kliniske hverdag og de eksisterende kliniske retningslinjer. Workshops omhandler bl. a. emner som ”Regler overfor en daglig klinisk hverdag, kan det fungere?” og ”kan vi bruge kliniske guidelines til noget?”

 

Yderligere indeholder programmet oplæg fra en række internationale forskere, som bidrager med ny, interessant viden indenfor en række vidt forskellige områder. Kiropraktor Heidi Haavik kommer og fortæller om effekten af kiropraktisk behandling; kiropraktor og læge Lindsay Rowe kommer med det sidste nye indenfor billeddiagnostik, og fysioterapeut og professor Nadine Forster fra Keele University i England kommer og fortæller om målretning af behandlingen til den rette patient.
Sidst, men ikke mindst, underviser førende klinikere i en række behandlingsteknikker: Gary Jakob vil undervise i McKenzie, Arlan Fuhr i Activator Teknik og Brian Nook vil bl. a. undervise i Sideposture-behandling.

 

Identitetsdiskussionen står centralt på kongressen. Den vil omhandle spørgsmålet ”A Global Identity for Chiropractic” og forsøge at indkredse denne.

 

Så der er masser af inspiration at hente på kongressen og en flot rabat på tilmeldingen, hvis du er ude i god tid. Læs mere om kongressen, priser, tilmelding m.m. på følgende link: http://www.danskkiropraktorforening.dk/verdenskongres2015