Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Torsdag kl. 10 åbner NIKKB for tilmelding til efterårets spændende efteruddannelseskurser. Der er blevet plads til otte kurser i form af almindelige kurser og webinarer indenfor en bred vifte af emner samt et roadshow om nationale retningslinjer. Der bliver rig mulighed for både at lytte og være aktiv for at suge til sig af ny viden i løbet af efterårets kurser.

 

Efteråret 2016 markerer opstarten på den nye Idrætskiropraktiske Efteruddannelse, der løber henover 2016 og afsluttes i foråret 2017. Det er en efteruddannelse, der har været i støbeskeen i et stykke tid, og interessen for uddannelsen har allerede været stor.

 

Ydermere udbydes ultralydsuddannelsen, med opstart i august. Uddannelsen ender op med at deltagerne erhverver sig EFSUMB level 1 niveau, hvorefter man som kursist kan ultralydsskanne patienter med tilskud fra Sygesikringen.

 

Efteråret byder også på et kursus om golfskader og screening af golfspillere, samt et kursus for de der allerede bruger Dry Needling i deres praksis. Her udbydes der et 9-timers seminar fordelt over to dage i Odense. Du kan også deltage i et hands-on kursus i Spinal Manipulative Techniques med de to erfarne kiropraktorer og undervisere David Byfield og Mark Webster fra Wales.

 

Efterårets to webinarer kommer til at handle om spondylartropatier og røntgen af ældre. På webinaret omkring spondylartropatier bliver du opdateret på, hvad der rører sig i spondylartritternes verden, og webinaret om røntgen af ældre følger op på tidligere webinarer og afslutter emnet.

 

Der er mange spændende emner at tage fat på og ingen undskyldning for ikke at tilmelde sig et efteruddannelseskursus i efteråret og få opdateret eller udvidet sin viden.

 

Læs mere om de enkelte kurser i efteruddannelseskataloget her: http://www.nikkb.dk/images/Efteruddannelse/73699_NIKKB_20_sider_210x210mm_web.compressed.pdf

 

Kursuskatalog Efteruddannelse Efterr 2016