Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Mange ville gerne vide mere om den nyligt offentliggjorte nationale retningslinje for nyopstået cervical og lumbal rodpåvirkning.

 

I sidste uge deltog Alice Kongsted, seniorforsker hos NIKKB og forskningsleder ved IOB, Jan Hartvigsen, i roadshows i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Der var flot fremmøde og stor interesse for de to roadshows, og de to NIKKB-forskere blev godt modtaget af de fremmødte klinikere begge steder.

 

Alice Kongsted og Jan Hartvigsen orienterede klinikerne om den nye nationale retningslinje og svarede efterfølgende på spørgsmål og deltog i debatten blandt deltagerne. Den store spørgelyst og den kliniske tilgang til emnet gjorde roadshowene til et par udbytterige aftener for deltagerne. Som noget nyt fik de konkret materiale, udviklet af forskerne, med hjem. Materialet er direkte brugbart for klinikerne i deres hverdag i kommunikationen med patienter og lokale læger/andre samarbejdspartnere.

 

NIKKB’s efteruddannelsesenhed har nytænkt formatet på roadshowene og fokuserer i det nye format meget på at gøre dem Så klinik relevante som muligt. Målet er at strukturere de udbudte roadshows ud fra spørgsmålet ”hvordan kan klinikkerne bruge denne viden?” Bedømt på modtagelsen og afviklingen af årets to første roadshows, er det nye format en succes.

 

Der resterer fortsat tre roadshows omkring den nye nationale retningslinje i foråret:
24. februar 2016: Region Midtjylland
25. februar 2016: Region Syddanmark
8. marts 2016: Region Nordjylland

 

Invitationen til roadshowene kommer fra kiropraktorernes Kredsforening.