Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

D. 12.-13. januar 2018 kan du komme på efteruddannelseskursus med Dorte Bladt gennem NIKKB.

 

Kurset henvender sig både til de der har været på kursus med Dorte tidligere og de der stifter bekendtskab med hende for første gang.

 

Kurset er et praktisk og meget hands on orienteret kursus i håndtering af børn i kiropraktorpraksis, med udgangspunkt i Dortes egen tilgang til vores yngste patienter.

 

Dorte tager udgangspunkt i den neurologiske udvikling hos børn i alle aldre, med en vurdering af, hvilke fund der er normale og hvilke der er anormale og i særdeleshed med fokus på, hvordan vi håndterer de anormale fund rent forløbs -og behandlingsmæssigt.

 

Har du stor, lille eller ingen erfaring med undersøgelse og behandling af børn, så deler Dorte ud af sin store erfaring –og giver dig brugbare redskaber med hjem til brug mandag morgen.

 

Kurset afholdes fredag og lørdag d. 12.-13. januar 2018 på Comwell i Sorø.

Kursusprisen bliver kr. 4.200,- og dertil kommer mulighed for overnatning (enkeltværelse kr. 750,- og dobbeltværelse kr. 475,- pr. person) samt middag kr. 633,-

 

På grund af nyt registreringsmodul, som først åbnes d. 2 januar 2018 – kan du allerede nu sikre dig en plads, ved at skrive på mail: efteruddannelse@nikkb.dk fra d. 14. november 2017. Angiv gerne med det samme om du ønsker middag og overnatning. 

 

Ved tilmeldingen gælder ”først til mølle” princippet.

 

Dorte Bladt