Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Når vi andre går hjem på weekend fredag eftermiddag, fortsætter en gruppe kiropraktorer lidt endnu. De deltager fra morgenstunden i et neurologikursus arrangeret af NIKKB’s efteruddannelsesenhed, og slutter først, når vi andre begynder at tænke på fredagens aftensmad. Underviser på kurset er Morten Blaabjerg, der er speciallæge i neurologi på neurologisk afdeling på OUH i Odense.  

 

Kurset tager udgangspunkt i de patienter, en kiropraktor møder i sin klinik, og Morten Blaabjerg vil have særligt fokus på patienternes mulige symptompræsentation hos deres kiropraktor. Kurset vil genopfriske deltagernes grundlæggende viden om den neurologiske verden og udstyre dem med den nyeste viden omkring karakteristika, undersøgelsesmuligheder og specialiserede behandlingsmuligheder inden for emner som f.eks. TCI, sklerose og parkinsonisme-patienter. På den måde vil kurset give deltagerne redskaber, der kan implementeres i deres kliniske hverdag og samtidig få et interessant indblik i den kliniske hverdag på en neurologisk afdeling. Kursusdeltagerne vil tillige få rigelig mulighed for at stille spørgsmål til Morten Blaabjerg.

 

Kurset har været udbudt som efteruddannelseskursus tidligere, og kursusleder Annette Bennedsgaard Jespersen glæder sig til at afvikle det igen:

 

- Det har været en fornøjelse, at blive smittet af den gejst som ses, når de tidligere deltagere på neurologikurset har siddet spørgelystne og med hånden i vejret for at få mere viden. Morten Blaabjerg er fagligt rigtig kompetent, og vi er glade for, at vi endnu engang kan tilbyde et spændende kursus i neurologi foråret 2015.

 

Der er lukket for tilmelding til neurologikurset, men du kan stadig nå at tilmelde dig de andre, interessante efteruddannelseskurser, NIKKB udbyder. Klik på de enkelte kurser i kalenderen øverst til højre på denne side for at læse mere om de enkelte kurser og tilmeldingsmulighederne til kurserne.