Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Neurologikurset, som var en del af NIKKB’s efteruddannelsestilbud i dette forår, får flotte ord med på vejen. Kurset blev afholdt fredag den 24. april i konferencelokalerne på Syddansk Universitet, og vi bad efter kurset en af kursusdeltagerne, John Sandsberg, om at komme med en vurdering af kurset.

 

John Sandsberg kom med denne vurdering: ”Jeg deltog i Neurologi kurset med Morten Blaabjerg i april 2015. Et kursus, som rummede en masse relevant viden for alle klinikere. Stoffet blev formidlet på glimrende vis af en veloplagt underviser. Det foregik ved hjælp af et fyldigt power point show med gode cases, hvor flere videosekvenser tydeliggjorde og sammenkædede undersøgelser og positive fund ved neurologiske sygdomme, som vi kan støde på i hverdagen som kiropraktor. Kurset levede fuldt ud op til mine forventninger og jeg kan kun anbefale mine kollegaer at deltage, hvis kurset udbydes igen.”

 

Vi glæder os naturligvis over, at kursisterne får udbytte af efteruddannelseskurserne. NIKKB’s efteruddannelsesenhed afholdt i den forgangne weekend kurset KISS KIDD II, og der er stadig kurser tilbage i dette forårs program. Se det resterende program i efteruddannelseskalenderen her.

 

Morten Blaabjerg3