Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Hvis du i 2019 har været på efteruddannelseskursus, der berettiger til kompensation for tabt arbejdsfortjeneste, skal du huske at anmode om kompensationen inden 31/12-2019. Derefter vil det være for sent.
Der ydes kompensation for kurser på hverdage med kr. 3.000 pr. kursusdag og op til kr. 6.000 pr. år.
 
Kompensationsordningen gælder udelukkende for kiropraktorer i klinikker med overenskomst og omfatter kun aktiviteter inden for den systematiske efteruddannelses kerneområder. Kompensationsordningen gælder kun kiropraktorer i primærsektoren.
 
Sådan søger du
Du anmoder om kompensation via din brugerprofil på nikkb.dk. På ”Min side” finder du menuen ’Kompensation’. Find en vejledning til at anmode om kompensation HER
 
NIKKB-kurser, herunder Faglig Kongres, bliver automatisk tilgængelige under ’Kompensation’ i en anmodningsformular efter afholdelse af kurset.
 
Eksterne kurser (uanset om det er forhåndsgodkendt udbyder eller ej), som du selv har registreret, skal være godkendt som systematisk efteruddannelse og have været afholdt på en hverdag, inden de vises i formularen. Du kan følge status på dine eksterne kurser i menuen ”Mine kurser”.
 
Kompensationsanmodninger behandles hver anden måned (februar – april – juni – august – oktober – december). Danske Regioner står for selve udbetalingen.
Har du spørgsmål kan du altid kontakte efteruddannelse@nikkb.dk
 
Læs mere om systematisk efteruddannelse og kompensation på www.danskkiropraktorforening.dk/efteruddannelse
 
Husk at du allerede nu kan se og tilmelde dig næste års NIKKB-kurser: https://nikkb.dk/categoryevents/efteruddannelse
 
Glædelig jul og godt nytår!