Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

billede til orange tab

Kalender

… så er der hjælp at hente. NIKKB har nemlig et efteruddannelseskursus i basispædiatri i kalenderen, der er skræddersyet til at hjælpe dig med at få masser af nyttig viden og gode fif til at behandle børn i alderen 1 – 12 år.

 

Vi kender det jo godt alle sammen. At behandle børn kan være en udfordring, især hvis man ikke har så megen erfaring, og måske stadig er lidt usikker på, hvad man skal være særlig opmærksom på.

 

Derfor har vi målrettet dette basiskursus til nyuddannede kiropraktorer med 0-5 års erfaring, samt andre kiropraktorer med ingen eller meget lidt erfaring med undersøgelse og behandling af børn fra 1-12 år.

 

På kurset får du en introduktion til børns udvikling, samt hjælp til aldersrettet anamnese og objektiv undersøgelse. Der vil være workshops, der giver dig værdifuld viden om motoriske problemer hos det større barn, kiropraktik og kognitive forstyrrelser, øvelser og rådgivning samt introduktion til en ny terapeutisk tilgang. Dagen slutter med en hands-on teknikworkshop med gode tips og viden fra kiropraktiske kolleger med stor erfaring i børnebehandling. Du kan læse mere om emnerne i linket herunder

 

Du vil gå hjem fra dette kursus med en masse ny, brugbar viden om at behandle børn. Så hvorfor vente? Tilmeld dig NIKKB’s basiskursus i pædiatri:

 

https://nikkb.dk/details/324-basiskursus-i-padiatri-born-1-12-ar/odense-m/2018-10-27/09-30

 

 16035874 ml