Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Vores anden jubilæumshistorie handler om NIKKB og efteruddannelse.

 

Igennem hele sin karriere som kiropraktor kan man fortsætte med at dygtiggøre sig ved at efteruddanne sig. Det sikrer NIKKB med en efteruddannelsesenhed, der løbende tilbyder et varieret udbud af kurser

 

Det kan være weekendkurser, men det kan også være enkeltdagskurser. Desuden arrangerer efteruddannelsesafdelingen Roadshows, hvor en underviser rejser rundt i Danmark og afholder det samme kursus flere steder.

 

Som regel er et efteruddannelsekursus/roadshow en blanding af teori og praktik. Uanset hvilken slags efteruddannelseskursus, det drejer sig om, er undervisningen altid af høj kvalitet, der bidrager til, at deltagerne får udvidet deres horisont og lærer noget nyt i forhold til det, de vidste om det aktuelle emne, da de kom.

 

NIKKB har til dato udbudt mere end 260 kurser og roadshows, siden instituttet i 1999 oprettede sin efteruddannelsesenhed og begyndte at lægge efteruddannelse ind i organiserede rammer.

 

NIKKB’s kursuskatalog udkommer to gange om året, sommer og vinter. Du kan altid finde det aktuelle katalog og læse flere oplysninger om NIKKB’s efteruddannelse her: http://www.nikkb.dk/nyheder/efteruddannelse/