Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

Kalender

Hvis du sommetider har lyst til at efteruddanne dig på tidspunkter, hvor der ikke tilbydes fysiske efteruddannelseskurser, kan du efteruddanne dig online – og endda få det godkendt som systematisk efteruddannelse.

 

Det kan du f.eks. hvis du følger efteruddannelseskurser hos GEN-C (Global Education Network for Chiropractic), en online læringsportal, der udbyder evidensbaseret efteruddannelse til bl.a. danske kiropraktorer som er medlem af DKF.

 

GEN-C’s online efteruddannelseskurser spænder vidt og bliver gennemført med europæiske kapaciteter med stor viden om smerter i bevægeapparatet som undervisere.

 

Fra efteråret 2020 kan GEN-C byde på et kursus med professor og seniorforsker Alice Kongsted om egenhåndtering af lænderygsmerter og et med professor og seniorforsker Jan Hartvigsen om at hjælpe patienter uden at bruge hænderne.

 

Desuden byder GEN-C på kurser med en række andre kapaciteter indenfor forskning i smerter i bevægeapparatet: Professor David Byfield, som også har undervist på NIKKB’s efteruddannelseskurser, der underviser i cervikal og lumbal radikulopati, Sidney Rubinstein, der står bag en stor mængde forskning i bevægeapparatet, underviser i SMT som behandling af lændesmerter, og den svenske kiropraktor og ph.d. Andreas Eklund underviser i behandlingsformen Maintenance Care, for blot at nævne nogle af underviserne og deres kurser.

 

Desuden kan du blandt andet deltage i efteruddannelse i osteoporose, hvordan man involverer ældre patienter i deres behandling og mange andre emner, som du kan fordybe dig i derhjemme i selskab med din computer, når det passer ind i den travle hverdag.

 

For dig er GEN-C interessant, fordi du kan registrere GEN-C’s e-læringskurser som systematisk efteruddannelse. Et GEN-C e-læringskursus som giver 1 CPD-point udløser 1 times systematisk efteruddannelse.

 

E-læringskurserne skal stadig registreres som alle andre kurser og vurderes inden endelig godkendelse. Hvis et kursus ikke blive godkendt som systematisk efteruddannelse, gælder de som selvvalgt efteruddannelse, der ikke registreres nogen steder og som ikke giver ret til kompensation.

 

GEN-C er et samarbejde mellem ECU (via the European Academy of Chiropractic), Chiropractic Australia og the Royal College of Chiropractors.

 

Læs mere om GEN-C’s e-læringskurser her: http://bit.ly/2o4sm2m