Efteruddannelse

EFTERUDDANNELSE FOR KIROPRAKTORER

NIKKB udbyder efteruddannelse inden for områderne: Kommunikation, Diagnostik, Patientforløb, Behandling og Ny viden.

Fokus

VORES KURSER

NIKKB præsenterer spændende kurser hvert år.
Klik på kataloget herunder og læs mere.

katalogforside til orange tab

GEN-C (Global Education Network for Chiropractic) er navnet på en ny online læringsportal, som det europæiske kiropraktorforbund ECU lancerer i dag sammen med Chiropractic Australia og the Royal College of Chiropractors. GEN-C udbyder evidensbaseret efteruddannelse til kiropraktorer som er medlem af ECU, CA eller RCC. For danske kiropraktorer er GEN-C interessant, fordi de kan registrere GEN-C’s e-læringskurser som systematisk efteruddannelse. Et e-læringskursus som giver 1 CPD-point udløser 1 times systematisk efteruddannelse.

 

Efteruddannelseskurser udbudt af NIKKB er forhåndsgodkendte som systematisk efteruddannelse. E-læringskurserne skal stadig registreres som alle andre kurser og vurderes inden endelig godkendelse. Hvis et kursus ikke blive godkendt som systematisk efteruddannelse, gælder de som selvvalgt efteruddannelse, der ikke registreres nogen steder og som ikke giver ret til kompensation.

 

Den systematiske efteruddannelse er indført som en del af den aktuelle overenskomst. Den har til formål at sikre et højt, fagligt niveau på tværs af kiropraktorpraksis og er startet op med krav om registrering. Det betyder, at alle kiropraktorer i klinikker med overenskomst skal registrere deres aktiviteter.

 

GEN-C er opstået som et samarbejde mellem ECU (via the European Academy of Chiropractic), Chiropractic Australia og the Royal College of Chiropractors.

 

Læs mere om GEN-C’s e-læringskurser her: GEN-C