BILLEDDIAGNOSTIK

NIKKB BILLEDDIAGNOSTIK

NIKKB's billeddiagnostiske enhed tilbyder bl.a. konsulenttjeneste, røntgenfysisk tilsyn og KirPACS.

Fokus

BESØG AF SUNDHEDSSTYRELSEN (SIS)b_roentgenfotos

Hvad gør jeg, når Sundhedsstyrelsen (SIS) kommer på besøg i min klinik?

Klik her og læs, hvad du skal gøre før, under og efter et besøg

Tabel: Information om stråledoser 

Kalender

Som annonceret på Faglig Kongres, vil vi nu idriftsætte KirPACS version 3.

Dette betyder, at vi lukker nuværende version af KirPACS ned fredag den 16. november kl. 18.00 for at konvertere data fra det gamle system.

Hvis alt forløber som planlagt, vil KirPACS være i luften igen om søndagen. Ellers sker idriftsættelsen weekenden efter.

I behøver ikke foretage jer noget, idet KirPACS kører over internettet og opdateringen kun berører KirPACS serveren. Jeres DBox installation vil lyse rødt i weekenden, men det betyder intet.

KirPACS version 3 vil I begyndelsen først indeholde de samme funktioner, som den forrige version dog med en forenklet brugergrænseflade, så den er nemmere at anvende. I løbet af efteråret vil vi introducere en række nye funktioner, som gør hverdagen i klinikken nemmere. Der kommer selvfølgelig mere information om dette og en ny brugermanual. Vi vil også opgradere DBox softwaren trinvis. Dette foregår fjernstyret.

Nogle af de nye funktioner, som vil introduceres er: visning af TG18 på diagnose monitor, spørgsmål om nulstilling af billedplader og opfordring til at tage konstanskontrol billede. Dette vil foregå tidsstyret en gang pr. måned og man kan kommunikere/dokumentere, at man har udført kontrollerne direkte vha. et enkelt knaptryk.


Det bliver muligt, at altid kunne se alle billede på ens dicomviewer også udenfor klinikken. Dette kræver dog en opdatering af ens PC.


KirPACS understøtter i dag iPad, men vi er ved at undersøge om Mac kan supporteres.


Har I spørgsmål, må I meget gerne sende en email til jan@dohrmann.dk eller ringe på 61289804.